FuelBox – o săptămână fără gătit !

FuelBox – o săptămână fără gătit !

Bună. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Cu ajutorul FuelBox m-am bucurat de o săptămână fără gătit. Dacă sună bine și pentru tine, continuă să citești.

Despre FuelBox

Într-o lume în care totul se face pe fugă, FuelBox stă locului și dezvoltă un proiect ambițios de mâncare delicioasă, sănătoasă, echilibrată nutrițional, cu livrări zilnice de meniuri complete.

Cu FuelBox poți să descoperi că mâncarea sănătoasă poate avea gust bun și poate fi și sățioasă.

Cum funcționează acest serviciu?

Primul pas este să intri pe site, să alegi variate de meniu care ți se potrivește iar apoi cineva te va contacta pentru a stabili locația și ora pentru livrare. Tu nu trebuie să faci nimic: nu gătești, primești mâncarea gata făcută, trebuie doar să o încălzești la cuptorul cu microunde (acasă / la job) sau să scoți mâncarea din caserolă și să o încălzești, după caz, într-o oală mică sau la cuptor.

Având mâncare sănătoasă tot timpul nu mai există tentația de a ceda în fața tentațiilor și poți să fii constant obiectivului tău, fie că vrei să slăbești, să te menții sau să pui masă musculară.

Ai mâncare sănătoasă, tu alegi meniul care ți se potrivește, dar și caloriile necesare obiectivului tău.

Care sunt variantele de meniu FuelBox?

  • Meniul LightBox conține doar 2 mese și o gustare și poate fi normal, vegan sau veggie.
  • Meniul LogicBox care conține 3 mese și o gustare și poate avea 1400, 1800 sau 2200kcal. 
  • Meniul SportBox care conține 4 mese și o gustare și are 2600kcal.
  • Meniul VeganBox care conține 3 mese și o gustare și poate avea 1400, 1800 sau 2200kcal. 
  • Meniul VeggieBox care conține 3 mese și o gustare și poate avea 1400, 1800 sau 2200kcal. 

Deci variante de meniu sunt suficiente și sigur este una perfectă și pentru tine. Pe site-ul FuelBox poți alege exact ce meniu vrei și pe ce perioadă, fiind variante și până la o lună.

Eu am avut pentru o săptamână varianta de meniu LogicBox de 1400kcal. Nu s-a repetat nici una dintre mese și pot să zic că toate au fost absolut delicioase. În plus, am descoperit câteva alimente și combinații de alimente pe care nu le-aș fi încercat în mod normal și care chiar mi-au fost pe plac. Cel mai mult am fost impresionată de un hummus de cartofi dulci pe care l-am avut în una dintre zile la micul dejun. Prima dată când am mâncat un hummus chiar bun.

Și ce mi se pare interesant este și faptul că pe site este publicat meniul pentru următoarea săptămână. Astfel poți afla înainte ce vei mânca.

Las aici câteva poze cu care sper să vă fac poftă:

FuelBox
FuelBox
FuelBox

Voi ați încercat până acum acest tip de serviciu? V-ar place să încercați?5 thoughts on “FuelBox – o săptămână fără gătit !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!