Pentru tine ce însemnă Leru?

Pentru tine ce însemnă Leru?

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Leru este un magazin online de licitații și achiziții de fapte bune, iar astăzi m-am decis să vă spun mai multe despre acesta.

Despre Campanie

Open Hub și Thecon organizează pentru al treilea an consecutiv, proiectul caritabil Leru.ro, magazinul online de fapte bune, unde cei interesați sunt invitați să se implice prin donații care să ajute la susținerea educației copiilor cu situații materiale precare din județele Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui.

În parteneriat cu Fundația Inimă de copil, anul acesta, cei de la Leru.ro și-au propus să susțină educația copiilor. Copiii cu rezultate excelențe care sunt în pericol de a renunța la școală din cauza sărăciei primesc 12 burse pe an. Pe lângă burse ei primesc rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, cadouri, merg în tabere și au parte de experiențe de învățare non-formală, iar familiile lor sunt în grija unui asistent social.

Anul trecut – Leru 2020

În decursul lunii Decembrie 2020, magia Crăciunului și-a făcut simțită prezența, oameni de pretutindeni alăturându-se elfilor Leru și contribuind în mod direct, din suflet și pentru suflet. Au reușit, nu doar să ajute copiii defavorizați să beneficieze de educație, ci să strângă o întreagă comunitate de bunăvoință și solidaritate.

Au adunat donații în valoare de 37.254 lei cu care am reușit să achizițe 50 de tablete performate pentru copii fără acces la educație.

Leru 2019 – Cum a început totul?

Din ambiția noastră de a defini cuvântul ler, ca și simbol tradițional Românesc al filantropiei în preajma sărbătorilor de iarnă și de a mobiliza comunitatea gălățeană să susțină cauze specifice comunității locale. Primul an de Leru a fost unul special, deoarece atunci s-a înfăptuit magia, care este din ce în ce mai puternică.

Atunci au reușit să susțină două cauze: Științescu și Generații, iar 80 de copii au fost beneficiari. Au fost 2451 de produse donate și s-a strâns suma de 13.340 lei, și mai mult decât atât, a fost startul unui proiect de suflet cu fapte bune pe termen lung.

Chiar dacă știm cu toții că a trecut Crăciunul, spiritul Crăciunului există mereu și nu este prea târziu pentru a oferi ajutor.

Până acum s-au strâns bani pentru a oferi burse pentru 8 copii dintre cei 10 copii pentru care se strâng bani. Dar eu am încredere că până la finalul lunii ianuarie se vor strânge și restul de bani necesari.

Așadar eu zic să ne începem anul făcând o faptă bună!11 thoughts on “Pentru tine ce însemnă Leru?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!