ProNature – pentru un viitor mai verde!

ProNature – pentru un viitor mai verde!

Bună. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. ProNature – pentru un viitor mai verde!

ProNature – pentru un viitor mai verde!

Alegerile noastre, oricât de nesemnificative ar părea, au efecte asupra celor din jur și, mai ales, asupra planetei. Un viitor mai verde poate începe chiar de acasă, fie prin colectarea selectivă a deșeurilor, fie prin alegerea unor produse sustenabile.

pronature

Cu relativ putin efort de a separa gunoiul, putem ajuta la reducerea poluarii, contribuim la păstrarea apei curate, conservăm resursele naturale neregenerabile și reducem consumul de energie.

pronature

Gama de produse pentru îngrijirea și curățarea casei ProNature reprezintă soluția eco-friendy, ca tu să poți avea grijă de casă și de mediu, în același timp. Produsele din această gamă conțin ingrediente provenite din surse naturale, în proporție de peste 95%si ambalaje obținute din materiale reciclate și reciclabile. În contextul interesului tot mai mare legat de sustenabilitate, gama ProNature cuprinde produse pentru îngrijirea și curățarea casei aparținând brandurilor Bref, Clin, Pur și Somat.

pronature

Produsele sunt certificate EU Ecolabel*, au la bază ingrediente obținute din surse naturale* oferind în același timp o performanță ridicată de curățare. Totodată, ambalajele sunt obținute din materiale reciclate și sunt la rândul lor reciclabile.

pronature
pronature

#buzzProNature

#ProNature

#viitormaiverde

Voi folosiți produse de curățenie prietenoase cu mediul?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!