Produse de îngrijire a mâinilor

Produse de îngrijire a mâinilor

Bună. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Astăzi vom vorbi despre câteva produse de îngrijire a mâinilor.

Produse de îngrijire a mâinilor

Vaseline

Hidratarea este indispensabilă pentru o piele frumoasă și sănătoasă. Vaseline Original Pure Petroleum Jelly este o vaselină care vă oferă ajutorul ideal în lupta împotriva deshidratării și a iritațiilor pielii.

Produse de îngrijire a mâinilor

Hidratează pielea în profunzime, favorizează regenerarea epidermei protejează împotriva influențelor externe, restabilește senzația de conforteste hipoalergenică.

Ingrediente: 100% vaselină pură – un amestec de ulei și ceară fără parfum. Este un produs foarte important pentru îngrijirea mâinilor.

Se aplică pe piele cantitatea necesară de vaselină și se întinde uniform. Se poate repeta aplicarea de mai multe ori pe zi și este potrivită pentru toate tipurile de piele.

Crema Dermacol Aroma Ritual

Această cremă de mâini hidratează perfect pielea mâinilor și îi oferă nutriția necesară. Hidratează și hrănește pielea, regenerează, se absoarbe rapid și miroase plăcut. Momentan este crema mea preferată pentru hidatrarea mâinilor și am recumpărat-o de mai multe ori.

Produse de îngrijire a mâinilor

Se aplică crema pe mâini, după nevoie și se masează până la absorbție.

Nivea Men Original

Produse de îngrijire a mâinilor

Domnilor, puteți să vă bucurați de o piele hrănită, hidratată și plăcută la atingere doar cu ajutorul unui singur produs. Acesta este crema universală pentru față, mâini și corp Nivea Men Original, care a fost concepută special pentru bărbați. O puteți folosi atât pe față, pe corp și pe mâini, cât și pe coate și pe călcâie. Datorită formulei sale îmbogățite cu vitamina E, crema reîmprospătează pielea, o hidratează și o lasă frumos parfumată.

Hrănește și hidratează pielea, are o compoziție ușoară care se absoarbe imediat. Lasă pielea fină și suplă. Această cremă este creată special pentru bărbați și are un parfum plăcut masculin.

Voi ce produse pentru îngrijirea mâinilor folosiți?10 thoughts on “Produse de îngrijire a mâinilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!