Bonprix – ținute de primăvară – vară

Bonprix – ținute de primăvară – vară

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Milka Anniversary – Milka aniversează 120 de ani!

Chiar dacă vremea încă nu este sigură pe ea, ba plouă, ba e cald, eu mi-am pregătit câteva ținute de primăvară – vară diafane și înflorate. 
Iar ținutele din postarea de astăzi sunt compuse din articole alese de pe Bonprix. Este site-ul pe care îl urmăresc destul de des și adaug produse în lista de dorințe sau chiar în coș deoarece mereu au reduceri. Așa că profit din plin de ele mereu.

ținute de primăvară - vară

În ultima comandă mi-am luat 2 rochițe înflorate, defapt este aceeași rochiță doar că mi-a plăcut atât de mult încât am luat-o în 2 culori. Pe lângă rochițe am mai luat și o fustă cu floricele, un sarafan în carouri și un tricou alb.

Rochie cu print floral este de lungime midi. Are niște detalii superbe și materialul se așează foarte bine pe corp. Eu pur și simplu o iubesc. Mi-a plăcut foarte mult de cum am văzut-o pe site, de aceea am și luat-o în 2 culori. Dar, sincer, nu mă așteptam să mă avantajeze atât de mult. La categoria de rochii puteți găsi o multitudine de modele pe diferite lungimi. Sigur că veți îndrăgosti și voi de vreo rochie la fel ca mine.

ținute de primăvară - vară
ținute de primăvară - vară

Fusta este tot cu print floral, este cu volănașe și este de lungime medie. Este perfectă pentru o zi de plajă și nu numai.

Voi ce părere aveți despre aceste ținute de primăvară – vară de pe Bonprix?12 thoughts on “Bonprix – ținute de primăvară – vară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!