Face roller și beneficiile sale

Face roller și beneficiile sale

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Astăzi vom vorbi despre face roller, ce este acesta, cum se folosește și care sunt beneficiile lui.

Ce este acest face roller?

 Este un instrumentul de masaj facial care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la asistarea drenajului limfatic prin masajul feței și gâtului.

Câte tipuri de face roller sunt?

Rola de jade este cea mai renumită și cea mai des întâlnită, dar mai sunt și role făcute din:

  • rose quartz
  • amethyst
  • obsidian
  • metal
Face roller

Jadul are diverse compoziții minerale care ajută la crearea unui efect lin și strălucitor instantaneu pielii tale. Lichidul limfatic stagnant de sub țesutul facial sau al pielii este drenat atunci când vă masați fața și gâtul cu cel Jade Roller. Acest lucru va ajută pielea să respire și să se relaxeze din nou, îmbunătățind circulația sângelui și a energiei dvs.

Fața și gâtul se simt revitalizate, liniile de pe față sunt vizibil reduse și mușchii feței sunt ușurați de tensiune.

Cum se folosește acest roller?

Pasul numărul 1 este aplicarea cremei de față, a serului sau orice folosești tu în rutina ta. Este foarte important ca piele să fie foarte hidratată deoarece dacă este uscată mai rău facem.

După aplicarea cremei se începe masajul cu acest roller facial de pe gât cu mișcări înspre în sus. Doar înspre în sus, sunt de evitat mișcările de înainte și înapoi. Apoi se masează linia maxilarului spre ureche pe ambele părți cu o apăsare foarte ușoară. Și se continuă așa până la pomeți cu mișcări dinspre interior spre exterior. La frunte la fel, se masează fruntea cu mișcări de jos în sus spre tâmple.

Ultima parte masată va fi zona sprâncenelor. Zona sprâncenelor se masează pe orizontală cu miscări lente. Această ultima parte a masajului ajută foarte mult și pentru durerile de cap.

Face roller

Pentru cât timp trebuie să folosim rola?

Studiile arată că un masaj de 5 minute este suficient pentru a pune sângele în mișcare. Poți face acest masaj până la 10 minute sau te poți opri dacă simți că te doare.

Acestă rolă se poate folosi zilnic. Dermatologii chiar recomandă folositrea zilnică pentru un rezultat cât mai optim.

“Mână în mână” cu rollerul facial este și așa numitul derma roller cât și piatra gua sha.

Derma roller

Derma rollerul este un rulou special cu ace din oțel chirurgical, care creează înțepături microscopice la suprafața pielii, pentru stimularea regenerării acesteia. Lungimea acelor variază de la aproximativ 0,2 mm la 2 mm. Dacă încercați pentru prima dată un derma roller, alegeți ace mai scurte, de până la 0,5 mm și, după un timp, treceți la ace mai lungi. Pe lângă derma roller-ele pentru față, există și rulouri de masaj pentru zona ochilor, decolteu, corp – chiar și rulouri pentru bărbați.

Piatra gua sha

Plăcuțele gua sha sunt realizate din diferite tipuri de pietre prețioase. Fiecăreia dintre ele îi sunt atribuite caracteristici diferite:

Nefrit (gua sha din jad): lasă tenul vizibil mai strălucitor, atenuează simptomele îmbătrânirii și înlătură roșeața de pe ten.

Cuarț roz (gua sha din cuarț roz): ameliorează circulația sângelui, curăță tenul de toxine și îi conferă un aspect radiant și sănătos.

Ametist (gua sha din ametist): atenuează ridurile și cearcănele, este potrivită pentru tenul predispus la acnee și conferă tenului un aspect proaspăt și sănătos.

Aventurin (gua sha din aventurin): este ideal pentru masajul tenului și al decolteului, atenuează edemele și reduce ridurile astfel tenul este mai ferm și revitalizat.

Voi folosiți vreo una dintre aceste ustensile de masaj facial? Dacă da, care și de ce?10 thoughts on “Face roller și beneficiile sale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!