Machiaj de primăvară

Machiaj de primăvară

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu.  Astăzi voi vorbi despre 3 produse de make-up esențiale în obținerea unui machiaj de primăvară.

Odată cu venirea primăverii și apariția temperaturilor puțin mai ridicate nu doar garderoba trebuie schimbată ci și machiajul.

Machiaj de primăvară

Primul lucru pe care îl fac în adaptarea rutinei de machiaj la temperaturile mai calde este renunțarea la fondul de ten. Apoi adăugarea unei creme cu un factor de protecție ceva mai mare ca bază de machiaj și folosirea unui BB cream.

Machiaj de primăvară

La BB cream nu pot să spun că am o preferință anume. Anul trecut l-am folosit pe cel roz de la Avon iar anul acesta a ajuns pe mâinile mele acesta de la Garnier. Eu l-am ales în nuanța deschisă pentru că am tenul foarte deschis la culoare dar este și o variantă mai închisă.

Am tot observat că acum este foarte la modă folosirea unui blush nu doar contur și iluminator. Deși pot mască mereu și practic am aproape toată fața ascunsă, eu aleg să nu renunț la nici un pas din toată rutina de machiaj, astfel simt că tot este încă normal. Eu folosesc acest blush cremos.

Machiaj de primăvară

Blush-ul Max Factor Miracle Sheer Gel conferă tenului un aspect sănătos, proaspăt și natural. Are o textură foarte fină, ușoară și se întinde foarte ușor cu ajutorul unei pensule.

Machiaj de primăvară

Pentru că dimineața timpul este foarte scurt și foarte prețios de vreo 2 luni am ales să îmi pun extensii de gene fir cu fir. Astfel, la machiajul ochilor nu am nevoie decât de o paletă de farduri. Am această paletă de la Revolution în mai multe variante și paleta Naked 3 de la Urban Decay.

Machiaj de primăvară

Voi vă adaptați machiajul de zi cu zi în funcție de anotimp? Ce produse preferați pentru un machiaj de primăvară?6 thoughts on “Machiaj de primăvară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!