Gustare sănătoasă cu unt de arahide

Gustare sănătoasă cu unt de arahide

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Astăzi vă voi prezenta o gustare sănătoasă și delicioasă cu unt de arahide.

Gustare sănătoasă cu unt de arahide

Untul de arahide unul dintre ingredientele pe care trebuie să le incluzi în alimentația ta pentru aportul nutritiv pe care îl are. Este bogat în grăsimi sănătoase, mai multe nesaturate decât saturate, este bogat în proteine, fiind unul dintre cele mai consumate ingrediente, pe lângă leguminoase și alte oleaginoase, de cei care duc un stil de viață vegan/vegetarian.

De foarte mult timp folosesc acest unt de arahide de la SanoVita de pe NaturMix, care este super cremos și perfect de mâncat, așa câte o linguriță. Dar este foarte bun și de adăugat în diferite rețete mai complexe sau folosit pentru a pregăti niște gustări sănătoase cu unt de arahide.

Consumul untului de arahide îți oferă și energia de care ai nevoie în diferite situații. Conține și o cantitate mare de fibre, ceea ce înseamnă că este și foarte sățios.

Unt de arahide

Beneficiile untului de arahide:

  1. Beneficii pentru sistemul cardiovascular al untului de arahide;
  2. Reduce riscul de diabet;
  3. Ajutor pentru masa musculara;
  4. Foarte bun pentru digestie;Bun aliat pentru sistemul osos;
  5. Ajută în controlul greutății;
  6. Reduce riscul de apariție a calculilor biliari cu ajutorul;
  7. Reduce riscului de Alzheimer;
  8. Beneficii pentru memorie.

Cum se consumă untul de arahide:

Untul de arahide este o gustare ideală dar poate fi consumat și la micul dejun.

Mie cel mai mult în place pe pâine prăjită și cu orice fel de dulceață de casă deasupra. Dar la o simplă căutare pe Pinterest puteți găsi o multitudine de rețete de deserturi cu unt de arahide. Și anume: peanut butter cookies, overnight oats, smoothie, peanut butter pie, torturi și așa mai departe.

Vouă vă place untul de arahide? Îl folosiți ca desert sau că mic dejun?15 thoughts on “Gustare sănătoasă cu unt de arahide”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!