Ghete îmblanite de pe reverse.ro

Ghete îmblanite de pe reverse.ro

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Dacă de Crăciun a fost cald și soare, imediat după revelion a fost și puțin mai rece așa că mi-am luat 3 perechi de ghete de pe reverse.ro.

Ghete Îmblanite Piele Ecologică Albe Katlego X1510

Aceste încălțări albe au un design modern și trendy. Au interiorul îmblănit ceea ce le face perfecte pentru sezonul rece. Materialul folosit este pielea ecologică, au platformă înaltă de 4 centimetri iar tocul înalt de 6 centimetri.

Ghete

Deja le-am purtat de câteva ori atât la o plimbare în natură cât și prin oras. Așadar le-am putut asorta foarte ușor și la o ținută sport și la o ținută casual de oraș. Sunt foarte comode și nu mi-au obosit deloc picioarele pe timpul plimbării.

Încălțări Îmblanite Piele Ecologică Lăcuită Roșii Preston X1381

Aceste ghete roșii au un design modern și trendy. Au interiorul vătuit ceea ce le face perfecte pentru sezonul rece cât și pentru sezonul mai călduț. Materialul folosit este pielea ecologică lăcuită, au platforma înaltă de 4 centimetri în față și de 5 centimetri în spate.

Ghete

Materialul lăcuit nu este tocmai cel mai comod pentru plimbări în natură și nici nu cred că este indicată purtarea lor printre pietricele și crenguțe. Așadar mă vor rezuma a le purta în oraș pe acestea. Desi preferatele mele sunt cele albe, am văzut că acestea roșii au primit cele mai multe voturi pe instagram, așa că trebuie să am grijă de ele.

Ghete damă Piele Naturală Gri Olivia X1386

Aceste încălțări gri au un design modern și trendy. Au interiorul îmblănit ceea ce le face perfecte pentru sezonul rece. Materialul folosit este pielea naturală, au platformă înaltă de 2 centimetri în față iar tocul înalt de 4 centimetri.

Ghete

Pielea naturală este de departe cea mai comodă. Aceste ghete sunt perfecte pentru plimbări în natură, țin cald și sunt foarte ușoare și comode chiar și la condus.

Care este modelul vostru preferat?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!