Neutrogena – răsfăț și ajutor

Neutrogena – răsfăț și ajutor

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Folosesc de ceva timp aceste 2 produse de la Neutrogena și sunt pentru mine și răsfăț și ajutor.

Exfoliant Hydro Boost® Face

Exfoliantul pentru față Neutrogena Hydro Boost®, cu conținut mare de microparticule, netezește vizibil pielea, îndepărtează impuritățile și hidratează intens. Îmi place acest exfoliant deoarece este foarte blând cu pielea mea

După fiecare folosire se observă cum pielea uscată și moartă este îndepărtată. Totodată lasă tenul neted și foarte plăcut la atingere, hidratându-l în profunzime. Este perfect pentru susținerea elasticității tenului.

Neutrogena

Ingredientul principal al acestui produs este acidul hialuronic care ajută la hidratarea în profunzime a tenului.

Mod de aplicare:
Peelingul se aplică pe tenul umezit și se masează ușor, cu mișcări circulare. Apoi se clătește atent cu apă. Se va evita zona ochilor.

Eu prefer să îl folosesc ca un răsfăț la baie deoarece atunci am deja porii deschiși și simt că funcționează cel mai bine mai bine. Pentru o igienă personală cât mai bine pusă la punct eu folosesc cu drag acest produs.

Neutrogena T/Gel Forte

Acest șampon Neutrogena T/Gel Forte curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală. Eu am început să îl folosesc la recomandarea unei prietene, care la rândul ei îl folosise la recomandarea altei prietene.

Neutrogena

L-am folosit mai mult ca un tratament pentru scalp. Am avut o perioadă când scalpul meu avea ceva probleme de genul mâncărimi și mătreață ușoară. La început mi-am înlocuit șamponul cu acest șampon iar acum îl folosesc doar o dată la o săptămână și doar pe scalp.

Deși are un miros ceva mai neplăcut, nu este foarte proeminent și este suportabil. Iar efectul chiar este cel dorit. Spală foarte bine părul și curăță scalpul. Combate mâncărimea și mătreața încă de la prima spălare.

Se găsește în drogherie pe Notino, iar dacă aveți și voi probleme ușoare cu scalpul vi-l recomand cu drag.

Voi folosiți produse de la Neutrogena? Dacă da, care sunt acestea?3 thoughts on “Neutrogena – răsfăț și ajutor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!