Femme

Femme

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu.

Black ‘Perfect’ Oversized T-Shirt

Tricoul cu mesajul ‘Perfect’ este un tricou oversized. Eu l-am purtat asortat la fuste, bagat în fustă, și se potrivește de minune. De asemenea merge purtat și cu perechea de pantaloni cu talie înaltă de mai jos.

Black High Waisted Lightweight Joggers – Kimora

Această pereche de Black High Waisted Joggers sunt perfecți pentru făcut sport sau chiar și pentru lenevit pe canapea cu o carte în mână. Sunt cu talie înaltă și cu elastic pe glezne.

Wine Loungewear Tracksuit Set

Acest Wine Loungewear Tracksuit Set este perfect pentru stat în casă mai ales în perioada asta când cu greu renunțăm la pijamale. Nu știu dacă și voi pățiți la fel dar eu până acum stateam prin casă toată ziua cu pijamale. Așa că acest costum a venit ca o gură de acer proaspăt pentru pijamalele mele care în sfârșit mai iau o pauză.

Grey Frill Waist Loungewear Set

Acest Loungewear Set este foarte deosebit datorită mânecilor. Deși este un costum de tip sport, mânecile lui superbe te fac să îndrăznești să îl porți și pe afară.

Tricou oversized

Eu am ales acest ‘No Bad Vibes’ Oversized T-Shirt pe alb deși este și variantă pe negru. Eu am purtat deja acest tricou atât într-un mod elegant. Cu fustă lungă și băgat în fustă și chiar oferă ținutei un look aparte. Cu toate astea acest tricou este perfect și pentru o ținută sport.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!