Cremă autobronzantă Dermacol – da sau nu?

Cremă autobronzantă Dermacol – da sau nu?

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Cremă autobronzantă Dermacol – da sau nu?

De ceva timp produsele Dermacol mi-au tot sărit în ochi așa că am decis să îmi iau câteva să văd cum mă înțeleg cu ele.

Cremă autobronzantă Dermacol

Primul produs despre care vreau să vă vorbesc este această cremă autobronzantă. În general eu nu prea mă duc la piscină și nici la solar iar până merg într-o vacanță să mă bronzez optez să folosesc creme sau loțiuni autobronzate. Anul acesta nu cred că se pune cazul nici de piscină nici de vacanțe deci cu atât mai mult acest produs va fi unul fooarte utilizat.

Cremă autobronzantă Dermacol

Eu deja am folosit această cremă autobronzantă Dermacol de câteva ori. După prima utilizare nu l-am mai aplicat pentru a vedea la câte spălări rezistă. Pe pielea mea a rezistat aproape o săptămână dar la finalul săptămânii nu prea se mai observa. Deci eu cred că voi încerca să aplic câte un strat subțire după fiecare duș pentru a avea o piele bronzată uniform în mod constant.

Oricum, per total eu mă înțeleg bine cu acest produs și îl recomand.

Tot de la Dermacol mi-am mai luat și alte produse printre care se numără un gel de curățare anticneic, o cremă pentru picioare și un spray pentru încălțări.

Gel antiacneic

Gelul antiacneic îl folosesc în fiecare seară și dimineață împreuna cu aparatul de curațare Foreo și chiar îmi păstrează tenul mult mai curat.

Cremă autobronzantă Dermacol

Dermacol Happy Feet

În curând vom putea purta sandale așa că este foarte important să ne pregătim călcâiele pentru vară. Eu în general am pielea tălpilor foarte uscate și trebuie să acord o atenție destul de mare călcâielor dacă vreau să pot purta sandale. Am început să folosesc Dermacol Happy Feet de câteva săptămâni și chiar își face treaba bine dacă îl folosesc în mod regulat.

Cremă autobronzantă Dermacol

Dermacol Fresh Shoes

Sprayul pentru picioare Dermacol Fresh Shoes ameliorează mirosurile neplăcute și alte consecințe negative ale transpirației excesive. Acest produs suprimă mirosul neplăcut al picioarelor, împrospătează și răcorește plăcut, parfumează picioarele și pantofii dar în același timp și relaxează picioarele.

Cremă autobronzantă Dermacol

Voi folosiți produse Dermacol? Ce părere aveți despre acestea?

Un follow și un like aici:


4 thoughts on “Cremă autobronzantă Dermacol – da sau nu?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!