Drogherie acum și pe Notino

Drogherie acum și pe Notino

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Notino a lansat o nouă categorie pe site – Drogherie.

După cum spuneam mai sus, Notino a lansat de curând o nouă categorie pe site. Această categorie se numește drogherie și conține de la produse de igienă personală până la produse de curățenie.

Drogherie, ce conține?

Eu chiar am profitat la maxim de această drogherie de pe Notino și mi-am luat mai multe produse. Mai jos v-am aratat ce mi-am luat eu și ce produse puteți găsi.

Mai exact în această categorie veți găsi totul pentru o casă perfect curată, de la detergenți la geluri de spălat rufe sau tablete pentru mașina de spălat vase. Eu am ales detergentul sub formă de gel Perwoll Wool & Delicates. Are o aromă foarte plăcută și persistă până în momentul când îmbrăcați hainele preferate.

drogherie

Produsul de curățare Jar Pomegranate poate face față cu ușurință grăsimii și resturilor de mâncare, lăsând vasele perfect curate și strălucitoare. Și acesta îmi place foarte mult cum miroase. Dar totodată și pentru că își face treaba foarte bine. Elimină toată grăsimea și murdăria, creează spumă bogată și lasă un miros plăcut proaspăt.

drogherie

De asemenea, puteți găsi și articole de igienă, cum ar fi scutece pentru copii, absorbante pentru femei sau dischete demachiante pentru îndepărtarea machiajului. Eu am găsit de la Bel bețișoare de urechi și dischete demachiante. Dischetele demachiante Bel Nature îndepărtează perfect machiajul, curăță pielea și o pregătește pentru următoarea etapă de îngrijire.

drogherie

În același timp, vă puteți alege și produse cosmetice pentru uz zilnic: săpunuri, geluri de duș, șampoane, deodorante, geluri pentru mâini și creme de față de la brandurile dvs. preferate! Eu ales o sare de baie Greenum Strawberry. Miroase divin și induce o stare de bine și de relaxare în rutina băii zilnice.

Am mai luat și alte produse pentru curățenie cum ar fi:

Mr. Proper Lemon

Îndepărtează murdăria, praful și impuritățile de la prima aplicare. Cu acest produs veți obține o curățenie igienică și va rămâne o senzație plăcută de prospețime în casa voastră.

Cif Cream Lemon

Este un produs universal care ajută la curățarea băii.. Mizeria zilnică și petele rezistente sunt ușor de curățat cu produsul de curățare Cif Cream Lemon.

Ajax kitchen

Este un produs de tip spray pentru curățarea bucătăriei. Cred că și în bucătăria voastră, la fel ca și în a mea, petele se formează aproape zilnic. Pentru ajutor, eu am apelat la produsul de curățare Ajax Kitchen și astfel câștig lupta împotriva murdăriei.

Folosiți timpul petrecut acasă pentru a vă îngriji și pentru a oferi locuinței voastre prospețimea necesară. Magazinul online Notino pune la dispoziție pentru voi o drogherie super dotată. 

Un follow și un like aici:


1 thought on “Drogherie acum și pe Notino”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!