Restaurant Gamberetti ne invită să călătorim în timp

Restaurant Gamberetti ne invită să călătorim în timp

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Restaurant Gamberetti ne invită la o super călătorie în timp.

După ce m-am întors din America, în primele zile bineînțeles că am vrut să mă revăd cu toți prietenii și toate rudele. Și uite așa mă găsesc la o adunare cu toții verișorii mei, iubitori de fructe de mare unul mai mare că celălalt. Unul dintre ei auzise cu câteva zile înainte că restaurantul lui preferat cu fructe de mare își schimbă locația. Era dezamăgit deoarece nu știa de unde să mai mănânce fructe de mare bune în Galați până se va redeschide Restaurant Gamberetti în noua locație.

Dar eu știam că vechea locație încă este activă, așa că am pus mâna pe telefon și am dat comanda undeva la 9 seara. Bineînțeles comanda a venit mult mai repede decât ne-au anunțat la telefon. Iar ospățul a fost unul pe cinste. A se vedea în fotografia de mai jos.

Restaurant Gamberetti

Disclaimer: fotografia nu este din arhiva personală. Aparține verișorului meu iubitor de fructe de mare.

Poftește în mașina timpului Restaurant Gamberetti!

Lăsând poveștile la o parte și trecând la lucruri mai serioase, tocmai am primit invitație la evenimentul de deschidere oficială în noua locație. Sunt tare bucuroasă că voi lua parte la un eveniment așa de special.

“Venin cu un alt concept, dar nu oricum. Tot Gamberetti, o experiență complexă așa cum v-am obișnuit, dar cu romanțe și provocări premium. Vor rămâne și serviciile de livrare. Pentru că tare ne sunt dragi vremurile în care oamenii petreceau mai mult timp unul cu altul, ascultau muzică, râdeau tare și își povesteau viețile față în față pe acorduri de jazz, am luat decizia să facem noi o schimbare în Galați. De ce nu? Va fi mâncarea de aceeași calitate superioară, echipa la fel de amabilă și iubitoare de frumos, tot noi alături de voi, doar că de astă dată invităm publicul larg, gălățean, brăilean și nu numai, să aibă curajul să urce în mașina timpului. Cum auziți. Restul va fi poveste…”

Când?

Evenimentul oficial de deschidere a noii locații va avea loc Vineri, 13 Decembrie, ora 19.00. Nu uita să îți rezervi o masă și ne vedem acolo.

Detalii și Rezervări se fac la Telefon: 0771 412 538

Unde?

Strada Brăilei, Nr. 163 A(vis-a-vis de Liceul Pedagogic) este noua locație care va fi una mult mai mare și cu totul diferită. Locația va fi numai bună de luat masa dar și pentru evenimente! Curioși? Da, și eu sunt tare curioasă și abia aștept să intru în noul Gamberetti.

Cu ce să te îmbraci?

Dress code: Black and White!

“Promitem a fi o experiență delicioasă, cu parfum aparte, de povestit și altora!
Poftește în mașina timpului Gamberetti”, spune managerul restaurantului.

Eu abia aștept să mănânc și să mă distrez în noua locație și sper să veniți și voi!

Un follow și un like aici:
error5
Tweet 20


8 thoughts on “Restaurant Gamberetti ne invită să călătorim în timp”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!