Pan Food – gustul copilăriei!

Pan Food – gustul copilăriei!

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Pan Food a lansat noile napolitane spirală cu gust de copilărie pe 4 Noiembrie 2019.

Poveste Pan Food

Cu o investiție de 1.5 milioane euro făcută cu fonduri europene, Pan Food a reușit să reitereze un produs cu puternice rădăcini în tradiția sibiană care făcea senzație acum 30 ani în România: napolitanele spirale!

Pan Food

Brandul SPIRALINE a fost lansat recent, cele 3 tipuri de napolitane fiind umplute cu cremă de cacao, cocos și vanilie. Acestea se pot găsi în magazinele din comerțul tradițional, urmând a fi listate în curând și în lanțurile moderne.

Compania este pregătită să lanseze și alte variante de cremă: lapte și cacao, alune de pădure, fructe de pădure, lămâie sau rom. Acesta fiind în topul preferințelor românilor, conform sudiilor și degustărilor efectuate.

Spiraline Pan Food cu gust de ciocolată

Pan Food

„Am pornit dornici să facem cea mai bună ciocolată de casă și, iată-ne, după 19 ani, surprinși plăcut de amploarea luată de afacerea noastră și de faptul că ne numărăm printre puținele firme producătoare și nu doar importatoare de produse zaharoase în România. Ca orice om de afaceri la începutul antreprenoriatului, am tras învățăminte din propriile greșeli, am îmbunătățit constant procesul de producție și procedurile interne, ne-am adaptat cerințelor partenerilor noștri și am ajuns ca de la făbricuța noastră, care producea 2-3 variante de ciocolată, să lansăm zeci de noi produse. Am clădit afacerea de la zero pe criterii solide, cum ar fi calitatea produselor și respectul față de consumatori. Este un vis devenit realitate și știu că mă număr printre puținii români norocoși care, după atât de multă muncă, se pot și bucura de rezultate.

Spiraline cu gust de cocos

Pan Food

Spiralinele Pan Food cu gust de cocos sunt preferatele mele. Îmi place foarte mult faptul că sunt efectiv pline de cremă. Nici nu te aștepți că atunci când muști să fie așa o combinație perfectă. Crusta de napolitană este crocantă dar totuși oarecum pufoasă și imediat simți crema delicioasă care parcă nu se mai termină. La prima mușcătura chiar am rămas foarte mirată de cât de multa cremă au aceste Spiraline.

Spiraline cu gust de vanilie

Pan Food

În 2001 fondatorii – inginerii Ioan Stânea din Sibiu și Gheorghe Pristavu din Câmpulung Muscel – inspirați de gustul copilăriei de fiecare dată când preparau ciocolată de casă pentru cei mici, și-au făcut curaj și au deschis fabrica de produse zaharoase PAN FOOD, cu capital 100% românesc. Până în 2006 activitatea companiei s-a desfășurat în 2 spații închiriate în Sibiu. În 2007 au construit din temelii o fabrică, proprietate a firmei, care măsoară actualmente peste 3000mp în Parcul Industrial P2 din Șura Mică, județul Sibiu – unde își desfășoară și azi activitatea.

Permanent căutând să-și îmbunătățească rețetele, în fabrica construită acum 19 ani încă se mai prepară manual mare parte dintre produse, obiectivul principal fiind acela de a obține gustul perfect cu cele mai simple și tradiționale ingrediente.

Astfel, îmbinând cu succes valorile tradiției cu ideile inovatoare ale prezentului, Pan Food a creat o gamă variată de produse care țin pasul cu calitatea și diversitatea produselor din domeniu.

Scurt istoric Pan Food

A început cu ciocolata “Batonul copilariei”. Această este și astăzi preparată manual în proporție de 90% și este cunoscută în toată țara și peste hotare. Nu peste mult timp gama de produse a fost diversificată. Apărând astfel prăjitura Lica cu foi de napolitană și zahăr caramel. Nuga Cindrel și Bliss cu delicioase arome, umpluturi și miere de la crescătorii de albine din județul Sibiu. Alături de Biscuiții și Nucile umplute cu multă cremă, prăjiturile asortate Şureanca și Dorothea preparate din pandișpan cu diferite creme și arome și Salamul de biscuiți.

Pe plan național rețeaua de distribuție este alcătuită din cel puțin câte un distribuitor în fiecare județ. Cu o creștere accelerată în ultimii 3 ani, astăzi 30% din producția Pan Food este distribuită în țări din Europa, Statele Unite și Canada. Iar în Romania ocupând încă din 2013 locul 1 la producția de ciocolată de casă.

Voi ce părere aveți de noile Spiraline de la Pan Food? Vă tentează să le încercați?

Un follow și un like aici:


13 thoughts on “Pan Food – gustul copilăriei!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!