Noul Persil Disc îți simplifică rutina de spălare a rufelor

Noul Persil Disc îți simplifică rutina de spălare a rufelor

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Simplifică-ți rutina de spălare a rufelor și bucură-te de haine curate cu noul Persil DISCS!

Persil DISCS este primul detergent sub forma unor capsule predozate care combină patru beneficii într-un singur disc: puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de durată și grija față de țesătură.

Persil Discs 4în1 white

Gelul din cele patru compartimente Persil DISCS se dizolvă imediat la contactul cu apa și eliberează putere în timpul procesului de spălare. Acum ai putere de spălare de patru ori mai mare cu Persil DISCS pentru o curățare perfectă și rufe strălucitoare într-o singură capsulă ușor de folosit.

În plus, Persil DISCS te ajută să previi supradozarea și să economisești timp prețios.

Persil Discs Color 4în1

Amestecul unic de enzime pătrunde în țesătura și îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete. Păstrează strălucirea culorilor hainelor tale, conferă un parfum de lungă durată, curată în profunzime și are grijă de țesături, ușor de utilizat și prieten cu mediul datorită capsulelor predozate.

Partea bunta este că vine în doua variante, pentru o curățare în profunzime a hainelor albe, precum și a celor colorate.

Tu ce fel de detergent folosești? Ce părere ai despre Persil Disc?

Un follow și un like aici:
error5
Tweet 20


10 thoughts on “Noul Persil Disc îți simplifică rutina de spălare a rufelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!