Paletă de contur – combinația perfectă

Paletă de contur – combinația perfectă

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Voi preferați să aveți o paletă de contur care să conțină blush, bronzer și iluminator sau preferați câte un produs separat?

Eu sincer prefer să am o paletă contur care să le conțină pe toate cele 3 menționate mai sus. Deși am și câte un produs separat pentru fiecare. Dar aproape de fiecare dată când mă machiez sunt pe grabă așadar simt nevoia să îmi ușurez puțin munca. Eu folosesc paleta Kate de la Rimmel London de ceva timp. Sunt la a doua paletă care este pe terminate și recunosc că am deja altă paletă pe wishlist.

Paletă de contur

Paletă de contur

Eu am tenul destul de deschis iar această paletă are nuanțele puțin mai liniștite, lucru care este un must pentru tenul meu. Această paletă pentru conturarea feței Rimmel Kate conține bronzer, iluminator și blush, pentru definirea perfectă feței, pentru iluminare și bronzare. Astfel obțin acel efect de sun kissed.

După aplicarea fondului de ten și după fixarea acestuia, următorul pas pentru mine este conturnarea feței. Îmi place foarte mult la această paletă faptul că are nuanța pentru conturare destul de liniștită. Astfel îmi pot contura fața puțin câte puțin pentru un efect cât mai natural. Pentru că na, mai puțin este mai mult, știți voi regula principală la machiajul de zi cu zi.

Îmi place să aplic și un pic de blush, un pic de culoare în obraji pentru un aspect cât mai plăcut. Iar bineînțeles iluminatorul este mereu binevenit. La iluminator nu știu dacă pot să aplic regula: mai puțin este mai mult. La iluminator cu cât mai mult cu atât mai bine pentru mine.

Toate cele 3 pudre au o textură fină, nu foarte prăfoasă și sunt ușor de aplicat și de stratificat cum am spus și mai sus. Astfel este foarte ușor de obținut un look mai natural dar și un look pentru seară. În funcție de preferințe și de ocazie.

Mod de aplicare:
Bronzerul se aplică pe frunte, pe bărbie, pe nas și sub pomeți. Iluminatorul se aplică deasupra pomeților, pe vârful nasului și imediat deasupra buzei de sus. Blush-ul se aplică pe pomeți.

Voi folosiți o paletă de contur? Folosiți câte un produs separat pentru fiecare? Sau nu folosiți deloc? Sunt curioasă și de părerile voastre.

Un follow și un like aici:


10 thoughts on “Paletă de contur – combinația perfectă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!