Vrei să faci o schimbare bruscă?

Vrei să faci o schimbare bruscă?

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. De fiecare dată la începutul unui nou anotimp simt nevoie de o schimbare.

Când vine primăvara de obicei simt nevoia să îmi scurtez puțin părul. Când vine toamna simt că vârfurile mele sunt puțin decolorate. Iar cum eu nu mă vopsesc a trebuit să găsesc altă metodă de a-mi reîmprospăta culoarea părului.

Wella Professionals Color Fresh Create

Wella Professionals Color Fresh Create este o culoare semi-permanentă pentru păr. Se aplică direct din tub la fel ca o vopsea normală și se tine pe păr 20 de minute. Dacă vrei ca rezultatul final să fie doar o ușoară nuanțare, se ține pe păr 5-10 minute. Dacă vrei să obții o culoare foarte intensă și vibrantă care să dureze cât mai mult, se ține pe păr 30 de minute. După perioadă menționată se clătește foarte bine părul cu apă călduță.

Deoarece este o culoare temporară, se șterge ușor, ușor la fiecare spălare. Aplicată pe un păr blond sau decolorat ustor, această culoare va ține până la 20 de spălări. În cazul meu, brunetă fiind, a ținut undeva la o lună.

Schimbare

Acest produs are o consistență cremoasă și se aplică foarte ușor pe păr. Eu mi-am aplicat-o singură deși am părul destul de lung. Am început cu vârfurile deoarece acolo aveam nevoie mai mare de puțină înviorare și apoi spre rădăcini. Și am respectat timpul precizat în instrucțiuni. Deoarece eu sunt brunetă natural, nu a ieșit o culoare foarte intensă, ci mai mult ca o nuanțare. Dar în cazul meu a fost exact ce mi-am dorit.

Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului, care simbolizează dragostea și pasiunea pentru un păr perfect.

Brandul se poate mândri, pe bună dreptate, cu o serie de brevete proprii, iar calitatea produselor sale este reflectată de numeroasele premii de prestigiu și de lista de colaboratori, plină de somități din lumea stiliștilor. Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității.

Prefer să fac o schimbare toamna

Iar pe lângă aspectul părului, odată cu venirea toamnei eu simt nevoia să îmi schimb și parfumul și chiar mirosul din casă. Pe Notino săptămâna aceasta este 20% reducere la toate parfumurile pentru casă și interior. Și abia aștept să profit și eu de această ofertă. Dacă vreți să profitați și voi de această ofertă codul campaniei este 20rohome. Acest cod trebuie aplicat în căsuța specială înainte de finalizarea comenzii.

Pe lângă asta tot pe Notino mai găsiți și o reducere de până la 70% la cele mai populare articole.

notino.ro

Vouă vă place să faceți o schimbare în funcție de anotimpuri?11 thoughts on “Vrei să faci o schimbare bruscă?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!