Cadouri pentru bărbați – un subiect mai sensibil

Cadouri pentru bărbați – un subiect mai sensibil

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Când vine vorba de cadouri pentru bărbați este puțin mai dificil.

Chiar dacă bărbații nu vor recunoaște niciodată, este mai greu să alegi un cadou potrivit pentru ei. Atunci când vine vorba despre femei este o gama mult mai variată de cadouri. Asta în funcție de persoană, bineînțeles.

Dar pentru a veni în ajutorul tuturor femeilor în căutare de un cadou pentru bărbați am pregătit 4 idei.

4 idei de cadouri pentru bărbați

Din punctul meu de vedere prima idee de cadou pentru bărbați cu care nu poți da greș sunt aparatele electrice mici. Aici se încadrează aparatele de ras de calitate, mașinile de tuns barba precum și trimerele pentru nas sau chiar periuțele electrice.

Cadouri pentru bărbați

Aici te poți orienta în funcție de persoana pentru care alegi cadoul. Dacă urmează să alegi cadoul pentru tatăl tău cel mai probabil se va potrivi un aparat de ras barba sau o periuță electrică. Iar dacă alegi pentru iubitul sau fratele tău cu siguranță poți merge în continuare varianta de periuță electrică sau un aparat de tuns și stilizat barba.

A doua idee de cadou sunt parfumurile de bărbați. Bineînțeles bărbații sunt la fel de pretențioși la parfumuri precum femeile. Dar dacă știi ce note de vârf preferă iubitul tău, îi poți alege fără probleme parfumul perfect.

De exemplu Paco Rabanne Invinctus este un parfum bărbătesc fresh, ușor, ce emană prospețime și siguranță. Creat special pentru barbtatul dinamic, cu simt de învingător și mereu creativ, Invictus vine cu un design aparte, sticla este în forma unei cupe.

Cadouri pentru bărbați

Iar partea bună este că pe Notino aproape toate parfumurile vin cu transport gratuit.

A treia idee de cadouri bărbați sunt cosmeticele pentru bărbați. Bărbații trebuie să arate și ei bine, corect? Poți alegi un gel de păr, un ulei pentru barbă, o cremă sau orice alt produs pentru ten sau păr.

A patra idee de cadou include seturile cadou pentru bărbați. Pentru că cei de la Notino au vrut să facă mult mai ușoară experiența de a alege un cadou pentru bărbați, au creat direct această categorie.

Iar dacă vrei să alegi un cadou pentru femeii, am aici o idee.

notino.ro

Voi ce alegeți atunci când vine vorba de cadouri pentru bărbați?

Un follow și un like aici:


10 thoughts on “Cadouri pentru bărbați – un subiect mai sensibil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!