B.U. Hidden Paradise – o oază de liniște

B.U. Hidden Paradise – o oază de liniște

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. B.U Hidden Paradise este nouă gamă ce promite a te purta în paradisul tău secret .

Deodorant body spray B.U. Hidden paradise

B.U. Hidden Paradise

Formula revigorantă ofera protecție împotriva transpirației și un parfum fresh fructat, care durează întreaga zi. Oferă protecție eficientă împotriva transpirației, prospețime de durată. Acest deodorant nu conține coloranți și conservanți iar compatibilitatea la nivelul pielii este testată dermatologic.

Parfum pentru corp B.U. Hidden Paradise

B.U. Hidden Paradise

O oază de liniște, un loc inundat de culoare sau a tine tot timpul pasul cu cele mai noi trenduri, paradisul are un înțeles special pentru fiecare. B.U. a creat Hidden Paradise, inspirația ta zilnică de a fi tu însuți și de a evada în lumea ta preferată oricând!

Lasă-te purtată în fiecare zi în paradisul tău secret, de noua gama B.U. Hidden Paradise, cu  arome magice de portocale și pere, care se îmbină perfect cu cele de iasomie, lăcrămioare, vanilie, mosc și bezea. Notele de bază de portocale și pere, te transpun într-o locatie exotică și îți cuceresc simțurile, în timp ce iasomia și lăcrămioarele te învăluie într-un parfum discret floral, care ityi stârnește creativitatea. Accentele de vanilie, mosc și bezea, te duc tot timpul cu gândul la vacanță, îți relaxează simțurile și îți subliniază farmecul personal.

Apă de toaletă

B.U. Hidden Paradise

Apa de toaletă vine într-un ambalaj puțin mai special față de celelalte produse. Sticluța este în această cutie de tip conservă cu capac.

Această apă de toaletă aparține de categoria olfactivă Fresh Aromatic. Iar notele de vârf sunt vanilie, lăcrămioară și busuioc. Eu în general aleg parfumuri ce au în compoziție vanilie și în special busuioc deci această apă de toaletă este pe placul meu.

Mulțumesc mult Line Agency pentru acest răsfăț!

Pulverizează în fiecare zi un strop din paradisul tău secret și cucerește lumea cu B.U. Hidden Paradise! Voi ce părere aveți despre această gamă nouă ?

Un follow și un like aici:


10 thoughts on “B.U. Hidden Paradise – o oază de liniște”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!