Pink Nails pentru o manichiură perfectă

Pink Nails pentru o manichiură perfectă

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Pentru mine o manichiură perfectă însemnă mai mult decât un machiaj perfect așa că am ales Pink Nails.

De ce ojă semipermanentă?

Eu am ales deja de câțiva ani să îmi fac manichiura și pedichiura cu ojă semipernamentă și/ sau gel. Iar pentru că lipsa timpului este o mare problemă, am învățat ușor, ușor să îmi fac singură acasă când am puțin timp la dispoziție.

Pedichiura cu ojă normală la mine nu rezistă mai mult de 2 săptămâni iar manichiura cu ojă normală nici macar o săptămână. Așadar pentru mine oja semipermanentă este ca o salvare. La picioare oja semipermanentă rezistă și până la o lună iar la mâini undeva la 3 săptămâni deoarece îmi cresc unghiile mai repede.

Cum se realizează o manichiura cu ojă semipermanentă Pink Nails

Acum că am stabilit cât de mult iubesc ojele semipermanente este și important să știți care sunt pașii pentru a realiza o manichiură cât mai rezistentă. Aceștia sunt pașii pe care îi urmez eu și poti face și tu la fel:

Pink Nails

Pregatirea unghiilor

  1. Îmi dezinfectez mâinile.

2. Îmi împing ușor cuticulele cu un bețișor de lemn. Eu folosesc un bețișor din lemn de portocal sau din lemn de trandafir pe care îl arunc după folosire.

3. Mântuirea unghiilor cu un buffer este un pas foarte important. Dar cu grijă, doar atât cât să le îndepărtezi luciul. De fapt, prin mătuire se înțelege pilirea superficială a suprafeței unghiilor, o tehnică pentru realizarea căreia ai nevoie, după cum am spus, de un buffer (ai grijă, duritatea acestuia să nu fie mare) sau de o pilă de unghii. Este foarte important ca mântuirea să fie realizată corect, astfel încât să nu rămână nici un mm de unghie nepilit.

4. Folosesc apoi o perie cu ajutorul căreia îndepărteaz praful de pe unghii și de sub unghii.

5. Apoi degresez unghiile cu ajutorul unui primer. Utilizez o dischetă din bumbac care va îndepărta rezidurile uleioase. Procedura va face ca baza, primul strat de semipermanent, să adere perfect. Primerul se usucă la aer, iar cuticulele nu vor fi afectate chiar dacă sunt atinse.

6. Aplic baza pe unghii. Acesta este primul strat care se va usca la lampa led sau UV. Ai grijă să nu încarci unghia, însă folosește o cantitate suficientă. Ai grijă, de asemenea, să nu atingi cuticulele. Dacă le-ai atins curată cu un bețișor înainte de a introduce mâna în lampa pentru 30 de secunde.

Culoarea

7. Este momentul pentru primul strat de culoare. Procedează similar cu aplicarea bazei și introdu din nou mâna în lampa led pentru 30 de secunde sau UV pentru 2 minute. Atenție, sigilează vârful unghiei și aplică o cantitate de culoare în așa fel încât să nu încarci unghia. Eu folosesc lampa UV/LED de pe Pink Nails. Îmi place foarte mult design-ul și faptul căca are tăblie magnetică astfel poate fi folosită mult mai ușor pentru pedichiură.

Pink Nails

8. Eu în general aplic 2 straturi de culoare sau unori 3, în funcție de cât de mult produs am aplicat în fiecare strat și bineînțeles usuc iar în lampa. Similar primului strat de culoare aplicat, sigilează vârful unghiei și nu încarca unghia.

Finalizarea manichiurii

9. Penultimul pas este aplicarea top coat-ului. Acesta se aplică într-un singur strat sigilând vârful unghiei și apoi se usucă în lampă.

10. În final, degresez unghiile cu soluția specială care nu ia luciul.

10.1. Ar mai fi încă un pas, nu obligatoriu dar eu îl respect mereu. Aplicarea uleiului de cuticule.

Înlăturarea ojei semipermanente

Iar când vine vorba de îndepărtarea ojei semipermanente, este foarte simplu. Este nevoie de cele 3 produse din poza de mai jos plus un remover sau acetonă. În primul rând se pilește stratul lucios, top coat-ul, folosind o pilă. Iar apoi se înfășoară unghiile cu dischetele din bumbac îmbibate în remover. Soluția trebuie ținută pe unghii undeva la 10 minute astfel eu folosesc cleștii pentru îndepărtarea ojei semipermanente.

Pink Nails

Sper că acest articol v-a fost de folos și vă aștept în căsuța de comentarii pentru mai multe întrebări.

Un follow și un like aici:


9 thoughts on “Pink Nails pentru o manichiură perfectă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!