🥥Coconut water Wash&Go – Wow at first sight!

🥥Coconut water Wash&Go – Wow at first sight!

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Sunt foarte încântată de noua gamă Coconut water Wash&Go.

Wow at first sight!🥥

Wash&Go ne-a pregătit un răsfăț exotic cu noua gamă Hydra Pure Coconut Water. Sunt pe bază de apă de cocos, potrivire pentru toate tipurile de păr și miros extraordinar de bine a cocos.

🥥 Iubesc nuca de cocos și imi place tare cum funcționează aceste produse pe părul meu. Din prima clipă de când au ajuns la mine mi s-a făcut dor de vacanță.

Șampon cu Coconut Water

Coconut Water

Șamponul îmbogățit cu Coconut Water are efect de curățare și de hidratare. Părul devine moale, neted și strălucitor. Iar când vine vorba de miros nici nu mai are rost să mai zic. Dacă și voi sunteți la fel de înnebunite dupa mirosul de cocos ca și mine, vă veți îndrăgosti instant de acest șampon.

Instant Detangling Conditioner

Coconut Water

Acest balsam este pe bază de Coconut Water și miroase divin. Este un balsam pentru o pieptănare cât mai ușoară. Este îmbogățit cu apă de nucă de cocos iar părul devine moale, neted și strălucitor. Este perfect pentru o utilizare zilnică, deși eu îmi spăl părul doar o dată sau de două ori pe săptămână.

Produsele de la Wash&Go nu îmi sunt străine deloc, ba chiar îmi plac foarte mult. Pe lângă aceste 2 produse, în prezent mai utilizez și un elixir cu ulei de migdale plus șamponul uscat din aceași gamă cu elixirul. Iar dacă vreți să aflați mai multe și despre aceste 2 produse, am scris aici câteva detalii despre ele.

Vouă vă place mirosul de cocos? Ați încercat această gamă?

Un follow și un like aici:


7 thoughts on “🥥Coconut water Wash&Go – Wow at first sight!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!