Lady line pentru un somn perfect

Lady line pentru un somn perfect

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Sfatul zilei: alege pijamalele Lady line pentru un somn perfect.

Cred că toți avem acele haine pe care nu le mai purtăm dar nu ne îndurăm să le aruncăm, așa că le purtăm când dormim. Ei bine, nu este în regulă deoarece acele haine nu sunt făcute pentru a dormi în ele. Somnul este foarte important, iar pentru un somn cât mai plăcut și mai odihnitor, pe lângă o lenjerie de pat perfectă, trebuie să avem și o ținută perfectă. Eu tocmai mi-am reînnoit garderoba de dormit cu 3 perechi de pijamale de pe Lady Line de la brandul Vienetta Secret.

Scurt istoric Lady Line

Vienetta Secret este un brand ce a luat ființă în 1986. Începând cu anul 2000, odată cu dezvoltarea activităților internationale de marketing, Vienetta Secret a început să fie produsă sub compania SENKO Textile.

Proiectarea, producția și eforturile de marketing, sunt principalii factori care au contribuit la dezvoltarea companiei și extinderea ei pe o suprafață de peste 18000m². Aici compania SENKO Textile își desfășoară activitățile de gestiune, proiectare, cercetare și dezvoltare. Separat de aceste activități compania derulează inclusiv activități de marketing digital la nivel de brand, prin desfășurarea unui depozit de produse de 6000m² într-o mantiera cât se poate de profesională.

Calitatea Vienetta Secret

Compania SENKO Tekstil are o sensibilitate foarte mare în ceea ce privește calitatea materialelor folosite în procesele de producție. Toate materialele folosite în realizarea pijamalelor sunt certificate prin controlul calității de certificate Oeko-Tex Standard și ISO2001. 

Toate procesele de colorare, tipărire sau vopsire a materialelor se realizeaza în laboratoarele proprii. Substanțele chimice folosite în realizarea acestor procese împreună cu toate accesoriile și tehnica de producție, asigură calitatea și menținerea sănătății umane. Toate produsele cât și procesele de producere sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde europene și nu dăunează sub nici o formă sănătății, atât în ceea ce îi privește pe clienții “end user” cât și pe cei care sunt implicați în procesele tehnologice de realizare a pijamalelor.

Eu am ales de pe Lady-line 3 perechi de pijamale din brandul Vienetta Secret. 2 dintre pijamale sunt din gama de primăvară iar ultima pereche este din gama de pijamale de toamnă.

Pijamale Dama Vienetta, ‘Sweet Dreams Loading

Lady line

Prima pereche de pijamale este din gama de vară. Este un compleu de bluză cu mâneci scurte și pantaloni scurți. La prima atingere m-au cucerit. Materialul este foarte plăcut la atingere și perfect pentru dormit.

Pijama Dama Vienetta, ‘Thinkig of You’ Green lady line

Lady line

A doua pereche de pijamale este cea cu cățelul îndrăgostit. Drăguț, nu?

Această pijama este un compleu realizat din două piese. Bluza este cu mânecă scurtă și pantaloni scurți. Materialul este bumbac 100% atât la pantaloni cât și la bluză. Bineînțeles, este un material foarte plăcut la atingere, moale și catifelat.

Pijama Dama Vienetta Secret, ‘Pure Love’

Lady line

Ultima pereche de pijamale este cea din gama de toamnă. Acest compleu conține pantaloni lungi și bluza cu mâneci lungi. Bluza este 100% Bumbac iar pantalonul este 70% Bumbac și 30% Poliester. Mie mi se par foarte catifelate, moi și perfecte pentru toamnă deoarece se lipesc de corp bine si țin de cald.

Voi în ce preferați să dormiți?

Un follow și un like aici:


20 thoughts on “Lady line pentru un somn perfect”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!