SPF50 cel mai bun prieten la plajă

SPF50 cel mai bun prieten la plajă

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Pe timpul verii produsele cu SPF50 sunt cele mai bune prietene.

Nu este un lucru nou că iubesc produsele Elmiplant. Dar cel mai mult iubesc faptul că echipa Elmiplant mereu lansează produse noi. Iar cum vara nu trebuie să lipsească produsele cu protecție solară, noua gamă lansată conține 3 produse cu SPF50.

Loțiune cu protecție solară

SPF50

Această loțiune conține protecție ridicată, SPF50. Este un produs rezistent la apă și se absoarbe repede în piele. Printre ingrediente se află acidul hialuronic și untul de shea natural astfel pielea rămâne hidratată. Loțiunea este îmbogățită de asemenea cu tehnologia sofisticată de hidratare Aqua Adapt care imită mecanismele naturale ale pielii, ajutând la menținerea nivelului optim de hidratare. 

Partea cea mai bună la acest produs este faptul că ambalajul vine cu pompiță. Acest lucru este un mare plus deoarece produs este foarte ușor de aplicat.

Loțiune protecție solară SPF50

SPF50

Acest produs este tip cremă și se aplică înainte de expunerea la soare. Este destinat pentru pielea de culoare deschisă, cu toleranță redusă la soare. Este perfect pentru mine deoarece am pielea foarte deschisă la culoare și multe alunițe. Iar expunerea la soare trebuie să fie cât mai redusă. Conține acid hialuronic, componentă naturală ce oferă hidratare, fermitate, elasticitate, oferind și un strat protector. Untul de shea 100% organic, este un ingredient emolient, ce hidratează, catifelează și protejează pielea de efectele nocive ale soarelui.

Loțiune spray după plajă

SPF50

La mine aproape că este o regulă nescrisă ca în fiecare an după prima expunere la soare seara să fiu roșie ca racul. Chiar dacă folosesc protecție solară, tot am nevoie de loțiune după plajă. Îmi place mult acest produs deoarece este de tip spray și se aplică foarte ușor. Răcorește pielea și fixează bronzul.

Voi folosiți produse cu protecție solară înainte și după expunerea la soare?

Un follow și un like aici:


3 thoughts on “SPF50 cel mai bun prieten la plajă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!