Beach waves cu un singur produs

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Beach waves cu un singur produs este tot ce ne putem dori.

Beach waves cu un singur produs

Părul meu natural este super drept și cum toate fetele cu părul drept, vor păr creț și invers, mereu încerc să găsesc metode de a face ceva cu părul meu fără heat. Așa că am găsit această soluție, Beach wave mist de la L’Oreal Paris.

Beach waves

Doriți să aveți zilnic un păr frumos ondulat, ca de la mare? Descoperiți spray-ul de coafat L’Oréal Paris Stylista The Beach Wave Mist! Ondulează părul și îi conferă textură, iar aspectul de „șuvițe cu care s-a jucat vântul“ rezistă 24 de ore.

Eu am părul lung iar buclele lejere sunt preferatele mele. Așa că acest mist de la L’Oreal Paris este soluția perfectă pentru mine. Așa că, dacă și tu preferi buclele lejere, aceast mist este soluția perfectă și pentru tine.

Caracteristici:

  • creează efectul unor bucle lejere, ca de la plajă
  • menține un volum extrem al părului
  • se aplică ușor și menține aspectul coafurii până la 24 de ore

Mod de aplicare:
Se agită bine înainte de utilizare. Se aplică pe toată lungimea șuvițelor (nu pe rădăcini), strângând ușor părul. Pentru un look ca direct de la plajă, învolburați ușor părul. Pentru mai mult volum am observat că ajută dacă îl usuc puțin cu feonul imediat după ce am aplicat produsul.

Iar acum pe final de articol am și o veste bună pentru voi. Cei de la Notino țin la buzunarele noastre așa că în săptămâna 5-11 august toate produsele Best-seller de vară au reduceri. Așadar puteți achiziționa acest produs la un preț promoțional această săptămână. Puteți găsi produsele de TOP la ofertă specială cu până la 50% reducere!

Sunt curioasă ce produse mai aveți voi pe listă. Vă aștept în căsuța cu comentarii.

Un follow și un like aici:


3 thoughts on “Beach waves cu un singur produs”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!