Sincerely silver – cadoul perfect

Sincerely silver – cadoul perfect

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Pe Sincerely silver găsești cadoul perfect indiferent de situație.

M initial necklace de pe Sincerely silver

De curând cei de la Sincerely Silver mi-au trimis un cadou super drăguț și de vară. Ținând cont că este vară, accesoriile sunt pe primul loc. Așadar chiar este un cadou folositor. De aceea vreau să vă dau și vouă aceasta idee de cadou.

Eu am și lanțul cu “Mihuț” dar cu inițială nu am mai avut până acum. Depinde de la persoană la persoană, dar cred că un cadou personalizat este cel mai apreciat. Iar dacă argintiu nu este culoarea voastră preferată, acest lanț vine pe 3 culori: Sterling Silver, gold și rose gold. Deci sunt și alte posibilități.

Sincerely silver

Acest initial necklace cu pandantiv personalizat este un cadou perfect sau îl puteți adăuga la propria colecție. Deși este un lanț personalizat, are un design simplu astfel poate și foarte ușor asortat cu alte lanțuri. Așadar puteți crea un lanț pe mai multe layere fix după stilul personal.

Totodată, dacă urmează să fii mireasă, lanțul cu pandantiv personalizat este un cadou perfect pentru domnișoarele de onoare. Astfel ele se vor simți mult mai speciale.

Acest lanț este un cadou perfect chiar și pentru ziua mamei tale sau a mătușii. Și numai, un lanț cu inițială este un cadou perfect chiar și fără nici o ocazie. O idee foarte bună ar fi să îi iei câte un lanț cu inițialele copiilor.

Fie că vrei un cadou pentru tine sau pentru altcineva, acest lanț drăguț și cu design simplu și unic este alegerea perfectă.

Iar dacă lanțul cu inițială nu v-a convins, pe site puteți să găsiți și alte modele de lanțuri. Și numai, puteți alege o brățară chiar și un inel.

Tie ți-ar plăcea să primești un lanț cu inițiala ta drept cadou?

Un follow și un like aici:
error0


8 thoughts on “Sincerely silver – cadoul perfect”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!