Parusan – șampon și balsam pentru brunete

Parusan – șampon și balsam pentru brunete

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Șamponul perfect pentru brunete nu există… defapt există deoarece Parusan a creat o gamă special pentru brunete.

Șamponul Parusan brilliant Brown

Parusan

Șamponul oferă nuanțe intense, hidratează părul și protejează culoarea! Ca brunetă asta este tot ce îmi pot dori de la un șampon.

Deoarece eu încă nu am probleme cu culoarea părului, mamei i-a revenit sarcina de a testa această gamă. Acest șampon este bun de o potrivă și pentru părul castaniu vopsit dar și pentru părul natural și este ideal pentru obținerea unui castaniu delicat.

Am observat că acest șampon conferă nuanțe intense de castaniu. Totodată îngrijește parul foarte bine. Asigură un păr strălucitor, mătăsos și plin de vitalitate. Iar punctul lui forte este bineînțeles faptul că protejează culoarea părului.

Pigmenții coloranți de înaltă calitate acționează la fiecare spălare. Astfel se intensifică culoarea părului, iar combinația de ingrediente anticădere susține creșterea părului.

Balsam Brilliant Brown

Parusan

Balsamul vine în completarea șamponului. Are la bază formula PARUSAN împotriva căderii părului, acesta fiind un plus foarte mare. Totodată balsamul intensifică culoarea părului grație coloranților din compoziție, asemenea șamponului.

Acest balsam asigură o pieptănare mai ușoară a părului și îngrijește structura firului de păr. Uleiul de jojoba și cel de semințe de struguri hrănesc părul și conferă strălucire și volum. Pantenolul asigură hidratarea necesară și îmbunătățește structura părului deteriorat.

Mod de utilizare: În funcție de intensitatea dorită a culorii, balsamul se aplică uniform după spălarea părului. Se lasă 2-5 minute, după care se clătește.

Dacă șamponul sau balsamul intră în contact cu alte materiale (textile, instalații sanitare) este necesară curățarea imediată a acestora. În cazul contactului cu ochii se clătește cu apă curată din abundență.

Mai multe detalii despre aceste produse de la Parusan, precum și alte produse, puteți găsi pe site.

Ce părere aveți despre noua gamă de șampon+balsam de la Parusan?

Un follow și un like aici:


4 thoughts on “Parusan – șampon și balsam pentru brunete”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!