Summer Black Friday Notino

Summer Black Friday Notino

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. În acest articol vreau să vorbim despre șamponul pe care îl folosesc de ceva vreme și despre Summer Black Friday Notino.

Șampon Wella Professionals

Încep cu șamponul deoarece am mai multe de zis iar la finalul articolului vă voi spune și care este faza cu Summer Black Friday pe Notino.

Folosesc acest șampon de aproximativ 3 sau chiar 4 săptămâni și sunt foarte mulțumită de el. L-am luat de pe Notino și aparține gamei Fusion de la Ella Professionals. Din această gamă mai fac parte încă două produse, balsam + mască de păr. Din păcate mi-am luat doar șamponul momentan dar urmează să îmi iau în curând toată gama deoarece chiar mi se potrivește șamponul. Poate chiar voi profita de promoția de vara de pe Notino. Mai jos aveți toate detaliile despre această promoție.

Summer Black Friday Notino

Revenind la șampon, după cum am zis mai sus, este din gama Fusion și este un șampon pentru păr degradat. Eu nu folosesc drot sau placă, doar uscător cu aer cald sau rece din când în când. Dar cumva, mereu am vârfurile puțin despicate sau uscate. De aceea am apelat la acest șampon.

De când îl folosesc am observat că pielea scalpului se curață mult mai bine și nu se mai exfoliază. Părul meu a revenit la strălucirea lui naturală și arată mult mai sănătos acum. În plus de atât acest șampon regenerează, hrănește și întărește firul de păr.

Summer Black Friday Notino

Cât ține?

Black Friday-ul de vară de pe Notino va fi pe decursul întregii săptămâni. Mai exact prima zi este 8 iulie iar ultima zi va fi 14 iulie 2019.

Care este ideea?

Ideea acestui Black Friday este acea reducere de 20%.

La ce produse se aplică reducerea?

Reducerea se va aplica la 50 de branduri de pe site-ul Notino. Avem de unde alege, nu?

Cum puteți beneficia de această reducere?

După cum vă spusesem mai sus, reducerea va fi de 20% și puteți beneficia de ea aplicând codul reducere20 în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.

Așadar puteți profita de această săptămână de Summer Black Friday. Vă puteți alege parfumul preferat și toate produsele necesare pe timp de vară!

Un follow și un like aici:


11 thoughts on “Summer Black Friday Notino”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!