Mascara Waterproof Melkior se poartă vara aceasta

Mascara Waterproof Melkior se poartă vara aceasta

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Noua Mascara Waterproof de la Melkior este un must pe timp de vară.

Când spui mascara, spui gene fabuloase; dar dacă este și waterproof, atunci este timpul pentru distracție!

De ce?

Pentru că mascara este produsul cel mai râvnit dintr-o trusă de machiaj. El te ajută să trișezi atunci când ești obosită sau tristă, fiindcă adaugă contrast privirii și pune accent pe aceasta. Iar celelalte semne de oboseală nu se mai observă. Fără doar și poate, toate femeile sunt dependente de mascara. Este produsul care se aplică cel mai ușor, oferă culoare tenului, înfrumusețează aspectul acestuia și inspiră elegantă.

E foarte ușor să alegi o mascara obișnuită pe perioada iernii, însă în zilele călduroase situația se schimbă din cauza factorilor externi de mediu. Iată, aici intervin căldură din exterior, căldură degajată de corpul tău, implicit deshidratarea. Prin deshidratare, elimini foarte ușor săruri și minerale care au o importanță deosebită atunci când vorbim despre rezistență machiajului. Astfel, pe perioada călduroasă de primăvară sau vară ai nevoie de mascara waterproof!

De ce e necesar să ai in kitul tău de beauty o mascara waterproof de la Melkior? Pentru că este produsul care te scoate din anonimat chiar și atunci când nu ai nimic altceva aplicat pe ten. Te înfrumusețează chiar și pe perioada călduroasă de vară și rezistă foarte bine împotriva sebumului excesiv cauzat de căldură (indiferent de tipul de piele).

Important!

Înainte să pleci la mare, ia cu tine în bagaj Mascara Waterproof Melkior (ref.11209)! Te salvează atât pe timpul zilei pe plajă, cât și pentru o ieșire pe timp de seară. Mai mult, are grijă și de satnatatea ta!

Mascara waterproof

Dacă vrei să stai la plajă trebuie să ai grija de textura pielii tale și să nu folosești machiaj pentru ten. De ce? Produsele de machiaj aplicate pe piele atunci când vrei să stai la soare acționează ca un scut între piele și mediul extern și nu permit epidermei să respire. Tenul transpiră, iar umezeala acumulată se fixează între piele și machiaj (de exemplu, fond de ten, corector). Astfel, porii rămân blocați, motiv pentru care îți vor aparea coșuri sau puncte negre. Dar nu îți face griji! Lasa tenul să radieze și aplică doar creme cu factor de protecție care să acționeze împotriva radicalilor liberi și folosește doar mascara. Da! E suficient astfel încât să fii frumoasă! Rimelează genele și nu te teme ca mascara va curge. Poți adauga chiar și un gloss și iată că vei fi frutmoasa ca o rază de soare!

Cum se aplică Mascara Waterproof?

Este foarte simplu: prin mișcări lungi de la baza genelor către vârfuri, având grtija să perii în profunzime geana. Poți învârti ușor pensulă la baza genelor pentru a separa firele de păr. Apoi urci spre vârfuri prin mișcări simple și liniare.

Dacă vrei să adaugi intensitate genelor, atunci aplică mascara în felul urmator :

  1. Rimelează deasupra genelor în stânga și apoi dreapta.
  2. Rimelează ochiul stang de 2-3 ori și treci la celălalt.
  3. Revino cu mascara după ce genele rimelate anterior sunt uscate și fixate, ori de câte ori consideri că e nevoie.
    Iar ca să nu le încarci prea tare, folosește itn același timp și o periuță pentru gene ca să iei din surplus!

SFAT!

Dacă totuși ai o mascara de care estti dependentă, însă nu ești mulțumită de rezistența ei, atunci iată secretul: după ce rimelezi genele ca de obicei, folosește Mascara Waterproof Melkior ca să “sigilezi” genele. În felul acesta obții un efect maxim al machiajului genelor tale!

#MelkiorWaterproof

Un follow și un like aici:


7 thoughts on “Mascara Waterproof Melkior se poartă vara aceasta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!