Tu cum îți alegi un parfum nou?

Tu cum îți alegi un parfum nou?

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Vara aceasta voi purta noul meu parfum Versace de pe Notino.

Nu știu dacă voi folosiți parfumurile în funcție de sezon sau pur și simplu aveți un parfum preferat pe care îl folosiți mereu. Sinceră să fiu eu obișnuiesc să îmi cumpăr destul de des parfumuri noi. Așadar nu prea am un parfum cu care să mă dau zilnic. Le cam schimb de la zi la zi pentru că am o colecție destul de mare.

Parfum

Dar, vara a sosit, și odată cu ea trebuie neapărat să ne cumpărăm și un nou parfum! Eu am ales să îmi cumpăr un nou parfum de pe Notino. Imi place să îmi cumpăr parfumuri de pe Notino deoarece le pot alege după notele preferate și astfel nu dau greș niciodată. Și în plus, mereu au oferte de care profit.

Pe Notino îți poți alege un parfum după notele preferate

Până acum nu mi-am folosit parfumurile în funcție de sezon, dar vara aceasta miroase a Dylan Blue pentru mine.

Parfumul Dylan Blue Pour Femme, de la Versace este o compoziție puternică și rafinat senzuală, care îi conferă celei care-l folosește un farmec aparte. Până acum am mers mai mult pe parfumuri florale, dar de data asta am ales ceva puțin mai diferit.

Parfum

Dylan Blue Pour Femme este un parfum lemnos și totuși cu acorduri de flori și fructe. Ceea ce îl face un parfum divin, perfect pentru o zi obișnuită dar și pentru ocazii speciale.

Compoziția parfumului
La debut, notele dominante, de coacăze negre și măr verde, sunt completate de esențe de trifoi, de nu-mă-uita și de frunze de shiso. Inima este bogată în acorduri florale, cu adieri de piersici zemoase. Farmecul senzual este dat de combinația îmbătătoare de mosc, cu paciuli, stirax și subtile acorduri lemnoase.

Povestea parfumului
Dylan Blue Pour Femme a fost lansat în anul 2017, ca pereche a parfumului bărbătesc de succes Dylan Blue, din anul 2016. Donatella Versace consideră parfumul o odă adusă feminității, fiind apreciat îndeosebi de femeile conștiente de forța trupului și a spiritului propriu. Flaconul, inspirat de amforele Greciei antice, simbolizează eleganța eternă.

Vă spusesem mai sus că mereu găsesc oferte bune pe Notino. La achiziționarea oricărui parfum de minim 220 RON, o să primiți gratuit o sticluță cu atomizer Notino. Este ceva de genul Travalo, ca să puteți avea parfumul dorit oriunde cu voi! Iar partea bună este că săptămâna aceasta, oferta se aplică la achiziționarea oricăror produse peste 220.

Parfum

Voi ce tipuri de parfumuri preferați? Vă alegeți parfumul după notele preferate?

Un follow și un like aici:


9 thoughts on “Tu cum îți alegi un parfum nou?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!