Mascara blue de la Melkior

Mascara blue de la Melkior

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Poartă Mascara Blue Melkior!

Vrei să ai un machiaj de senzație? Poartă Mascara Blue Melkior!

Dacă vrei să surprinzi plăcut și să atragi privirile tuturor, atunci este momentul să încerci noua mascara Melkior, în nuanță albastră!

Aceasta mascara oferă un look de senzație și nu ai nevoie de experiență în arta machiajului pentru a-l aplica! Este extrem de ușor de folosit și foarte simplu de integrat.
Mascara Blue Melkior (ref.11212) se aplică la fel ca și cea clasică. Prin mișcări lungi de periere a genelor, de la bază lor până la vârf. Trebuie să știi că are o nuanță electrică de albastru. Este în trend anul acesta și conține ceară de carnauba, ceară de albine și ceară de orez.

Dacă ai parul creț, genele tind să se onduleze în cele mai multe cazuri și îți dai seama de acest lucru atunci când ai impresia cya genele sunt rebele și se încarcă atunci când folosești mascara. Pentru a evita acest inconvenient, poți rimela genele întâi pe partea superioară de la bază înspre vârfuri, apoi pe partea inferioară prin mișcări neîntrerupte de zig-zag. În felul acesta, vei reuși să separi foarte bine genele și să obții un machiaj impecabil și inedit în același timp!

Cui i se potrivește Mascara Blue?

Mascara blue

Tuturor doamnelor și domnișoarelor dornice să dea un aer creativ și interesant look-ului lor! Indiferent dacă ai ochii albastri, verzi sau capyrui, această mascara este alegerea potrivită pentru tine!
Ține minte: când dorești să obții un machiaj de efect, trebuie să ții cont de regulă contrastului. Astfel, poți crea contrast între mascara și culoarea ochilor sau între mascara și nuanța de fard aleasă.

CONTRAST!

Culoarea care contrastează cel mai bine albastrul este oranj. Poți folosi un fard care are în compoziție un procent din această nuanță, spre exemplu piersică, nude, maro cald, cărămiziu sau arămiu.

SFAT!

Maroul este format din toate cele trei culori principale (roșu, galben, albastru), ceea ce înseamnă că poți folosi cu succes mascara albastră chiar și fără un machiaj colorat pe pleoapă, pentru a pune în evidență ochii.

TRUC!

Dacă ai ochii albaștri și te temi că nu ii vei evidenția folosind o mascara de același ton, ei bine, află că totul este posibil dacă cunoști acest truc. Trasează o linie de eyeliner negru la baza genelor, atât sus, cât și pe pleoapa inferioară. Astfel, contactul vizual nu va mai fi ton pe ton, ci va fi ton-contrast-ton. Încearcă și ai să vezi cum acest truc simplu te va ajuta să ai un machiaj de senzație cu un minim de efort!

De ce merită să porți Mascara Blue Melkior?

Iată câteva argumente:
• Are o culoare intensă de albastru electric, perfectă pentru un machiaj extravagant;
• Este ideală pentru obținerea unui efect de volum și conferă intensitate privirii tale;
• Chiar și aplicată într-un singur strat, textura intens pigmentată îmbracă genele într-un val albastru electric;
• Prezintă rezistență îndelungată, nu se întinde și nu curge;
• Peria este special creată pentru a asigura o acoperire uniformă și pentru a defini fiecare geană în parte.

Lasă ochii să vorbească pentru tine! Poartă cu încredere noua Mascara Blue creată de Melkior și vei atrage toate privirile!

#MelkiorBlue

Un follow și un like aici:


8 thoughts on “Mascara blue de la Melkior”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!