Wash&go în adevăratul sens al cuvântului

Wash&go în adevăratul sens al cuvântului

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Wash&go aduce 2 produse cu care chiar îți poți împrospăta părul instant.

Șampon uscat Wash&go

Încep descrierea acestui șampon uscat cu o mini povestioară amuzantă. Un coleg de muncă analizând pozele mele de pe Instagram dă peste conceptul “șampon uscat”. Moment în care nedumerirea s-a putut citi pe chipul lui. Urmând apoi întrebarea: “Șampon uscat? Adică cum? Îl pui pe păr, nu dai cu apă și părul se spală instant?”

Ei bine șamponul uscat nu funcționează chiar așa. Adică nu spală părul, nu îl curăță de praf și impurități. În schimb absoarbe sebumul, oferă volum și face părul să arate mult mai bine până la următoarea spălare. În plus prelungește timpul dintre spălări cu o zi sau două.

Wash&go

Acest șampon uscat de la wash&go îmi place foarte mult și pentru faptul că are un miros foarte plăcut de iasomie. Nu este un șampon uscat pentru brunete, adică este cu peliculă albă și nu maro. Dar acea peliculă se masează foarte bine pe scalp și nu rămâne părul alb. Deci îl putem folosi și noi brunetele fără probleme.

Elixir cu ulei de migdale

Acest ulei m-a impresionat profund de la prima utilizare. Are un miros atât de plăcut încât îmi vine să îmi dau părul cu el în fiecare seară.

Wash&go

Și chiar mă dau aproape în fiecare seară cu el. Aplicat cu moderație nu îngrașă părul și îl hidratează foarte bine. Eu am părul lung și aplic cam 2 picături.

În concluzie aceste două produse Wash&go sunt combinația perfectă pentru persoanele mai leneșe sau pentru persoanele foarte ocupate. Zic asta deoarece șamponul uscat este folosit pentru a împrospăta rădăcinile iar uleiul pentru a oferi hidratare și luciu pe lungime pentru un aspect cât mai sănătos. Astfel ești gata de plecare în câteva minute!

Voi ați încercat aceste produse? Aveți un șampon uscat preferat?

Un follow și un like aici:


10 thoughts on “Wash&go în adevăratul sens al cuvântului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!