Cu gândul la vacanță dar încă în birou?

Cu gândul la vacanță dar încă în birou?

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Au fost câteva zile foarte călduroase și cu toții ne-am gândit cum ar fi dacă am fi în vacanță pe plajă și nu la birou.

Da, da știu. Este un cerc vicios, când este răcoare, ne dorim să fie cald, când este cald ne dorim vacanță. Corectați-mă dacă nu gândiți și voi la fel.

Problema este că mai avem de așteptat puțin până la vacanță. Mai este până vom putea să ne răcorim cu un frappe pe plajă sau pe marginea piscinei. Dar totuși până atunci trebuie cumva să avem acel aspect de piele sărutată de soare.

Așadar eu am găsit o soluție rapidă și ușoară.

Vichy Idéal Soleil oferă pielii aspect ca după vacanță

Vacanță

Este un lapte hidratant și autobronzant. Acest lapte este potrivit atât pentru față cât și pentru ten și oferă un efect de bronz natural. Se aplică foarte ușor, dar trebuie avută puțină grijă la aplicare totuși.

Deși este autobronzant, acest produs nu este colorat, este alb și intră foarte repede în piele. Așadar trebuie aplicat destul de repede și cu mișcări circulare deoarece nu se observă pe loc unde este aplicat și unde nu.

Produsul trebuie aplicat cât mai uniform pentru a arăta natural. Foarte important este faptul că mâinile trebuiesc spălate foarte bine imediat după finalizarea aplicării. Nu cred că ar fi foarte drăguț să ne trezim a doua zi cu mâini negre.

Conține și SPF?

Atenție, acest produs nu conține și protecție împotriva razelor ultraviolete. Deci, deși este o cremă ce oferă o hidratare foarte bună, trebuie sa folosim și cremă cu protecție solară în cazul în care urmează să ne expunem la soare.

Vestea bună este că pe Notino săptămâna aceasta este promoție la tot ce înseamnă produse travel size, produse cu protecție solară, chiar și parfumuri de vară.

Așadar intenționeaz să profit și să îmi iau o cremă cu protecție solară, poate și un parfum. Eu am tenul alb, sensibil cu alunițe și pistrui ce necesită o atenție și o îngrijire mult mai mare. Dar asta nu înseamnă că dacă ai un ten ce iubește soarele nu trebuie să mai folosești protecție solară.

Aștept jos în căsuța de comentarii să îmi spuneți dacă oferiți o atenție mai mare tenului pe timpul verii și cum aveți grijă de acesta!

Un follow și un like aici:


10 thoughts on “Cu gândul la vacanță dar încă în birou?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!