Shine on! Pigmenți și fulgi pentru unghii

Shine on! Pigmenți și fulgi pentru unghii

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Anul acesta suntem pe Shine on, așadar Melkior a creat pigmenții și fulgii pentru unghii.

Shine on!

Nu mai e un mister pentru nimeni – anul acesta se poarta stilul shiny. Orice pasionata de trendurile în materie de beauty și fashion știe acest lucru.

Machiajul și manichiura atrag toate privirile prin strălucire și note glam. Așadar, e momentul să intri și tu în ritm și să te bucuri de sclipiri de diamant atât în machiajul tau, cât și… pe unghii.

Ca să fii în pas cu moda în fiecare moment, Melkior a lansat o colecție de pigmenți și fulgi pentru unghii special concepuți pentru tine. Astfel poți realiza ușor și rapid modele perfecte pentru manichiura de zi cu zi sau pentru manichiura pretențioasă destinată evenimentelor speciale.

Ai multe nuanțe la dispoziție. Așadar totul depinde doar de tine, de inspirația de moment, de imaginația ta și de efectul pe care dorești să îl obții pe unghii!

Manichiura cu efect de oglindă

– din nou in topul tendintelor din acest an.

Iți dorești să ai o manichiură cu efect de oglindă exact cum ai văzut în reviste?

Melkior a creat un pigment strălucitor perfect pentru o apariție de senzație: Silver Chrome (ref.28323). Astfel, vei putea obține acel efect spectaculos de oglindă pe unghiile tale.

Shine on

Atenție: acest pigment se folosește doar pe unghii false.

Pigmenți, Shine on!

La fel de impresionantă și de surprinzătoare este și manichiura realizată cu pigmenții pentru unghii Chrome: Mercury (ref.28324), Royal Blue (ref.28325), Magenta Dream (ref.28326). Cu ajutorul acestora vei obține un efect extravagant de oglindă, pe dedesubtul căruia se va întrezări o culoare intensă.

Atenție: acești pigmenți se folosesc doar pe unghii false.

Cum se aplică pigmenții pentru unghii Melkior?

Foarte simplu: pigmentul cu efect de oglindă nu poate fi folosit decât pentru manichiura cu gel UV sau acril. Se aplică un finish fără peliculă lipicioasă, iar cu ajutorul unui burețel (aplicator de fard). Se ia praful de pigment din recipient și se aplică pe unghie cu mișcări înainte-înapoi. Astfel, se realizează efectul dorit de oglindă pe unghie.

Manichiura shine on cu reflexii de culoare

– la mare cautare in acest sezon.

Îți dorești o manichiură suprinzătoare și spectaculoasă, cu care să atragi privirile și admirația tuturor?

Atunci opțiunea ideală pentru tine este manichiura cu mii de reflexii de culoare, pe care o poți obține cu ajutorul noilor Pigmenți Fulgi pentru Unghii: Metallic Silver (ref. 28320), Rainbow (ref. 28321), Rasberry (ref. 28322).

De asemenea, dacă vrei ca manichiura ta să aibă un aer mai extravagant și creativ, poți apela și la cei 4 Pigmenti Fulgi Holo pentru Unghii: Silver (ref.28327), Gold (ref.28328), Red (ref.28329), Blue (ref.28330).

Atenție: acest tip de pigmenți pentru unghii se pot folosi atât pe oja clasică, pe oja semipermanentă, cât și pe unghiile realizate cu gel UV.

Cum se aplică?

Pigmenții fulgi se pot aplica pe unghii cu ajutorul unei pensule pe stratul lipicios de ojă clasică, ojă semipermanentă, gel UV sau acril. Pentru o rezistență mai mare în timp a manichiurii, este recomandat ca la final să aplici 2 straturi de top coat (finish gel).

Indrăznește să încerci lucruri noi și să îți arăți latura creativă cu ajutorul noilor pigmenți pentru unghii de la Melkior!

#sparkleMelkior

Surprinde-i pe cei din jur cu o manichiură spectaculos de strălucitoare!

Un follow și un like aici:


6 thoughts on “Shine on! Pigmenți și fulgi pentru unghii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!