Bunătăți de iepuraș de pe Notino

Bunătăți de iepuraș de pe Notino

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Vă spuneam că îmi place să îmi cumpăr bunătăți de iepuraș. Aici nu mă refeream doar la haine ci și la cosmetice.

Așadar acest articol despre asta este. Despre ce cosmetice mi-am luat drept cadou de Paște pe lângă ținutele de primăvară pe care vi le-am prezentat deja aici.

Bunătăți de iepuraș

Din decembrie am început să folosesc o soluție pentru creșterea sprâncenelor deoarece îmi cădeau foarte tare și în sfârșit mă simt mulțumită cu aspectul lor. Așa că în coșul cu bunătăți de pe Notino am inclus și 2 produse de sprâncene.

L’Oréal Paris Brow Artist Plumper

Bunătăți de iepuraș

Acest produs este un gel mascara pentru sprâncene. Este prima dată când utilizez un gel pentru sprâncene și sunt super entuziasmată și încântată cu privire la acesta. Îmi place foarte tare că evidențiază sprâncenele și le pune în valoare frumusețea naturală. Datorită faptului că are și culoare se observă mult mai frumos. Eu mi-am ales culoarea maro deoarece am vrut să le păstrez culoarea naturală.

Cum se utilizează:
Se aplică pe sprâncene folosind pensula de tip periuță, dinspre centrul feței spre exterior. Se folosește o ușoară mișcare de periere. Astfel sprâncenele vor sta exact după preferințele fiecăruia. Și chiar stau. Eu nu îmi tund firele de păr din sprâncene deci este crucial să le fac să stea pe loc.

Makeup Revolution Focus & Fix

Bunătăți de iepuraș
Bunătăți de iepuraș

Set pentru sprancene perfecte. Paleta cu farduri pentru sprâncene Makeup Revolution Focus & Fix ajută la crearea unui look aranjat, îngrijit și precis. Înainte de a fixa sprâncenele cu gelul mai sus prezentat, bineințeles, îmi place să le definesc și să le corectez puțin forma. Eu folosesc culoarea cea mai închisă din această paletă.

L’Oréal Paris True Match The One

Bunătăți de iepuraș

Corectorul L’Oréal Paris True Match The One acoperă orice imperfecțiune a tenului și dă feței un aspect fără defecte. Îmi place că are o textură foarte pigmentată astfel acoperă bine imperfecțiunile. Totuși are o textură foarte ușoară și nu accentuează ridurile fine de sub ochi. Am observat de-a lungul zilei că nu se strânge și tenul meu se păstrează luminos până seara.

Îmi plac tare mult produsele L’Oréal și mi-am pus pe wishlist și apa micelară pentru ten normal și sensibil de la ei. Deși am văzut pe Notino că au 3 variante de apă micelară, aș vrea să văd mai întâi cum mă înțeleg cu această variantă. De ceva timp mă demachiaz cel mai bine cu apă micelară și vreau să o testez și pe aceasta de la ei.

Voi vă înțelegeți bine cu produsele L’Oréal ? Ați încercat produsele prezentate mai sus ? Ce vă place să vă luați de pe Notino?

Un follow și un like aici:


8 thoughts on “Bunătăți de iepuraș de pe Notino”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!