Gene fir cu fir cu Geanina Bacnaș – trucuri de îngrijire

Gene fir cu fir cu Geanina Bacnaș – trucuri de îngrijire

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Subiectul zilei: gene fir cu fir!!

Cine este Geanina Bacnaș?

Geanina Bacnaș este o tânără mămică iubitoare și muncitoare! Spun muncitoare deoarece, deși are un job full-time, Geanina nu se oprește din a-și urma pasiunile. Pe lângă job ea pune genuțe și face make-up. Când am întrebat-o cum mai poate și dacă nu este prea obosită pentru a munci după job, ea mi-a spus că tot ce face, face din pasiune și astfel nu i se pare că face o muncă în plus. Ce bine ar fi dacă toți am putea să ne urmăm pasiunile. Nu este așa?

De ce am ales să îmi pun gene fir cu fir?

Gene Fir cu fir

Consider că sunt 2 categorii de persoane care poartă astfel de gene. Sunt persoanele care vor să scutească puțin timp dimineața și persoanele care vor extravaganță. Eu mă încadrez în prima categorie și prefer să dorm 5 minute în plus dimineața. Așadar am ales genele 3D care au un aspect natural dar totuși captează atenția.

Cum se îngrijesc?

Prima regulă este că nu trebuiesc udate primele 48 de ore. Asta nu înseamnă că nu mi-am demachiat și hidratant tenul cum o fac mereu.

Apoi, în fiecare seară și dimineață trebuiesc pieptănate și curățate cu periuța pe care stilista mereu ți-o va da la finalul ședinței. 

Dacă tot am spus de curățare, a se evita uleiurile și demachiantele uleioase în jurul ochilor. Eu folosesc apă micelară pentru demachierea ochilor și genelor.

Gene Fir cu fir

Sper că am răspuns la câteva dintre întrebările voastre. Iar dacă mai aveți orice fel de întrebări sau curiozități cu privire la genele fir cu fir, vă aștept mai jos în căsuța de comentarii sau o puteți contacta direct pe Geanina. (Cred că ar fi mai indicat să o întrebați direct pe ea)

Iar dacă v-a atras atenția bluzița mea, este achiziționată de pe Bonprix. Este o bluză din bumbac cu mâneci 1/2 clopot. Din câte am observat, bluzele și rochiile cu mânecile clopot sunt Best Seller pe Bonprix.

Eu sunt super bucuroasă că mi-am pus iar gene fir cu fir și sunt tare curioasă de părerea voastră despre munca Geaninei dar și despre bluzița mea roz!

Un follow și un like aici:


13 thoughts on “Gene fir cu fir cu Geanina Bacnaș – trucuri de îngrijire”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!