Unghii magice cu Magic Trick de la Melkior

Unghii magice cu Magic Trick de la Melkior

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Astăzi vom vorbi despre efecte speciale pe unghiile tale cu Magic Trick de la Melkior!

Vrei să obții rapid și simplu un decor interesant pe unghiile tale, care sa atragă toate privirile și admirația celor din jur? Ei bine, află că acum ai la îndemână un produs cosmetic care te ajută să creezi modele, desene sau pictură cu efecte spectaculoase.

Unghii magice cu Magic Trick

Melkior a creat special pentru tine Gelul transparent Magic Trick pentru decor. Este  produs excepțional, conceput pentru a realiza modele rapide și de efect cu ajutorul tehnicii “umed pe umed”, așa-numită manichiura cu efect blooming. Acest produs se poate aplica pe oja semipermanentā Melkior Everlasting sau pe gel UV.

Ce este manichiura obținută prin tehnica “umed pe umed”?

Aceasta reprezintă metoda prin care poți realiza pe unghii modele cu diferite efecte, de la simple linii până la tranziții frumoase de culori și efecte umbră – penumbră. Așadar, totul depinde doar de creativitatea și îndemânarea ta!

Magic Trick

Gelul transparent pentru decor se găsește în ambele variante, flacon de 4,5ml (ref.25495) și flacon de 15ml (ref.25108), prevăzute cu pensulă lată pentru aplicare rapidă.
Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a realiza o manichiură cu ajutorul tehnicii «umed pe umed»:

1.Se polimerizează sub lampa UV/LED culoarea de ojă semipermanentā aleasă. Apoi se aplică un strat subțire de Gel transparent Magic Trick pentru decor.

2.Fără să se polimerizeze (pe stratul ,”umed”) se realizează designul dorit cu oja semipermanentā Melkior Everlasting. De exemplu, cu ajutorul unei pensule sau al unui punctuator (ref.28611), poți trasa pe unghii diferite linii sau puncte.

3.Se lasă câteva secunde să se disperseze, după care se polimerizează în lampa UV/LED timp de 60 sec.

4.Se sigilează cu un Top Coat Everlasting sau cu un Finish Gel.

Este momentul să îndrăznești și să creezi efecte speciale pe unghiile tale cu ajutorul noului Gel transparent pentru decor! Astfel, într-un mod simplu, dar de efect, vei obține o manichiură interesantă și creativă.   

Îți va pune în valoare personalitatea unică și cu care îi vei impresiona pe cei din jur!

Ce părere aveți despre Magic Trick de la Melkior?

Un follow și un like aici:


13 thoughts on “Unghii magice cu Magic Trick de la Melkior”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!