Pellamar – gama Biome pentru ten normal

Pellamar – gama Biome pentru ten normal

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. În ultimul timp am devenit obsedată de gama Biome de la Pellamar și în special de un produs. 

Acestea sunt cele 3 produse pe care pe folosesc și mai jos vă spun și care este preferatul meu.

Pellamar

Apă micelară Pellamar Biome pentru ten normal

De ceva timp pun foarte mare accent pe îngrijirea tenului meu și în special pe curățare. În fiecare seară acord ceva timp curățării și hidratării tenului. Asta în special din cauza faptului că mă machiez zilnic și apoi mai urmează și factori precum praful și bacteriile din aer dar și vârsta. :)) De aceea, atunci când găsesc o apă micelară care să curețe foarte bine și să fie bună și pentru ochi, sunt super fericită. Și da, este potrivită și pentru demachierea ochilor, nu lăcrimez deloc. 

Pellamar

Această apă micelară este din gama Biome pentru ten normal. Are la bază o tehnologie bionutritivă pentru bacteriile sănătoase. Stimulează microflora benefică pentru a reda echilibrul natural al pielii. Se bazează pe principii active de origine naturală, agenți de curățare blânzi și ingredientul brevetat de Pellamar: extractul pur de nămol terapeutic. 

Eu folosesc această apă micelară în fiecare seară și sunt foarte mulțumită de ea. De când o folosesc tenul meu artă și de simte mult mai bine. Simt cum îndepărtează machiajul și impuritățile foarte bine, astfel dimineața te îl meu arată foarte sănătos. Este de departe produsul meu preferat dintre toate 3. 

Serum lifting instant pentru ten normal

Pellamar

Principiul activ natural Instant Lift ajutat de aminoacizii extractului de nămol terapeutic are o acțiune rapidă de netezire a pielii și estompare a ridurilor. Acidul hialuronic cu masă moleculară mică și siliciul organic redensifică epiderma și măresc capacitatea naturală de sinteză a colagenului. Sistemul imunitar al pielii este întărit de prebioticele extrase din iaurt,  procesele naturale de protecție ale pielii sunt stimulate.

Îmi place acest ser foarte mult deoarece îl masez pe ten și intră foarte repede în piele. Pielea rămâne întinsă și cu aspect mat. Se vede instant efectul.

Cremă echilibrantă pentru ten normal

Pellamar

Prebioticele extrase din iaurt stimulează microflora benefică epidermală. Principii active naturale, acizii grași extrași din cocos,uleiul de cătină și Vitamina E împreună cu sărurile și aminoacizii extractului pur de nămol terapeutic sunt super-alimentele necesare pentru frumusețea și strălucirea naturală a pielii.

Se folosește după serul cu efect de lifting, hidratează foarte bine tenul dar totuși păstrează aspectul mat. Îmi place foarte mult finish-ul mat deoarece fondul de ten se vede absolut superb peste.

Voi ați încercat gama Biome de la Pellamar?

Un follow și un like aici:


15 thoughts on “Pellamar – gama Biome pentru ten normal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!