Confident, magazinul designerilor români

Confident, magazinul designerilor români

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Confident, magazinul designerilor români, deschis la Brăila.

Pe 9 Martie a avut loc deschiderea oficială a unui nou concept store situat în Brăila. Acesta reunește creațiile a 30 de designeri români, din dorința de a oferi publicului o alternativă selectă în ceea ce privește vestimentația.

Confident Cocept Store este un proiect născut din iubire pentru modă și apreciere a designerilor români, care completează oferta mass market din zona Brăila – Galați. Are ca obiectiv educarea publicului în materie de fashion, stil și accesorizare. Confident se adresează femeilor cu venituri medii și mari, pasionate de modă, interesate de brandingul personal și care vor o alternativă a produselor de mall.

Shop-ul se diferențiază la nivel local prin experiența de shopping, consilierea oferită clientei. Dar și prin posibilitatea de comandă made to measure, ajutarea în timp util a hainelor, evenimente sociale, plus de know-how și un curent de educare vestimentară.

„Îmi doresc să facem din Confident un fashion space cu prestanță, un hub al evenimentelor frumoase: lansări de colecții, inaugurări diverse, activări de brand, sesiuni tematice informative, mici conferințe de parenting și întâlniri de socializare”, susține Ana Maria Păuna, fondator Confident Concept Store.  

Confident

În cadrul magazinului, clienții pot alege din creațiile a 30 de designeri români, produse realizate în serii limitate, sau chiar creații unicat: haine de eveniment, street style, office, încălțăminte și accesorii, dar și haine pentru copii.

Designeri prezenți în Confident

Confident

Printre designeri se numără: Laura Ciobanu, Monarh Design, Izabela Mandoiu, Baden 11, Editha Lupea, Studio Cabal, Maestoso, Gemelli, Lemnia, Fandacsia, Părinți Urbani, Blah Blah Gang, The Black Sheep. Loc de cinste au și designerii din plan local, printre care: Luna Morgaciova, Livia B și Florentina Giol.

„Ora exactă în modă se dă în vest. Iar la București se întâmplă majoritatea evenimentelor din sfera fashion a României. Considerăm însă, că și în restul orașelor este nevoie de slow fashion. Acele piese vestimentare statement, de calitate și durabile, de care te atașezi. Acele piese pe care le porți de mai multe ori, cu un styling diferit, pentru că te reprezintă. În acest fel încurajăm moda sustenabilă,” este de părere Cristina Stan, Brand Manager.

Pe 8 martie a avut loc inaugurarea, la care au participat peste 130 de persoane, dornice să descopere ce aduce nou locația Confident. Locația este  deschisă publicului larg din data de 9 Martie 2019.

Parteneri: Domeniile Urlați, Yves Rocher, Elite Gym, Porolissum, Gerovital, Avon, Haha Foto.

Locație: Confident Concept Store – Șoseaua Buzăului, Nr. 9, etaj 2.

Contact: office@confidentstore.ro; 0786 349 247

Confident
Un follow și un like aici:
error0


5 thoughts on “Confident, magazinul designerilor români”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!