“Faci sau Taci” vine la Galați

“Faci sau Taci” vine la Galați

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Echipa comediei ,,Faci sau Taci” îşi dă întâlnire cu publicul din Galați pe 15 martie.

Echipa comediei “Faci sau Taci” îşi dă întâlnire cu publicul din Galați pe 15 martie la Cinema City Galați, cu începere de la ora 21.

Regizorul Iura Luncaşu şi actorii Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc,
Ana Baniciu, Augustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbașa si Catalin Cazacu vă
 așteaptă la cinematograf la proiecția filmului pentru întrebări, autografe și mult râs.

Echipa”Faci sau Taci”

Din 15 martie, “Faci sau Taci” aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă. Formată din nu mai puţin de 16 nume sonore precum: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu,
Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia
Brenciu.

Cu un palmares impresionant din care fac parte comediile ,,Minte-mă frumos” (2012) şi ,,Ghinionistul” (2017). Iura Luncaşu a doborat în trecut recorduri de spectatori, care l-au pregătit pentru experienţa ,,Faci sau Taci”, noul său proiect, pentru care a filmat timp de doar 22 de zile, în 13 locaţii diferite din Banat.

,,Faci sau Taci”

Despre ce a însemnat producţia comediei, Iura Luncaşu, în calitate de regizor, scenarist şi producător declară: ,,Filmările au fost spectaculoase. Mă aşteptam să fie ceva aparte faţă de tot ce am făcut până acum, pentru că de această dată am avut mult mai mult timp de pregătiri. Faci sau Taci a fost de departe cel mai complicat proiect pentru mine. Ştiam că îmi doresc altceva, că vreau să ridicăm nivelul şi vreau un alt tip de decupaj. Eu îmi propun ca de la un proiect la altul să îmbunătăţesc
vizibil calitatea produsului. Abia aştept să ajung pe marile ecrane pe 15 martie cu Faci sau Taci pentru că vreau să văd dacă publicul rezonează cu filmul nostru.’’, a detaliat regizorul.

Un film independent semnat de casa de producţie Next Spot. Comedia “Faci sau Taci” a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network.

Despre ce este vorba?

Povestea comediei “Faci sau Taci” aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania. Trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia? Recunoaşte, lucrurile devin amuzante.

Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă.  O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare.

Se instalează tabăra de operaţiuni. Se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia. Şi aici, e mai mult decât umor, mai aducem şi suspans, bătăi, intervenţii în forţă, secrete de alcov, idile, twist-uri şi multă acţiune.

,,Faci sau Taci”

Eu sunt tare curioasă să văd ce a ieșit! Sper că v-am stârnit și vouă interesul!

Un follow și un like aici:
error5
Tweet 20


9 thoughts on ““Faci sau Taci” vine la Galați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!