Reconstruction Advance Techniques AVON

Reconstruction Advance Techniques AVON

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Odată cu încălzirea vremei am simțit că părul meu are nevoie de puțină revigorare după sezonul rece așadar am ales gama Advance Techniques Reconstruction de la AVON.

Samponul pentru reconstrucție

 Ajută la fortifierea și repararea părului deteriorat, îi oferă un aspect sănăttos și lucios, ca atunci când tocmai ai ieșit de la salon. Bineinteles îl curață eficient și îl împrospătează, inclusiv scalpul fără a-l usca și îl protejează împotriva prafului din aer. De când îl folosesc am redus numîrul de spălări deoarece părul rămâne curat mai mult timp. În plus, îmi place că face foarte multă spumă fără a fi nevoie de o cantitate foarte mare de produs.

Reconstruction

Balsamul Reconstruction 

Vine perfect în completarea șamponului și îi intensifică beneficiile de reparare. În plus, ajută la prevenirea căderii părului și ceva ce ne dorim toate, în orice imprejurare, face descurcarea părului mai ușoară.

Reconstruction

Uleiul de argan 

Reface părul uscat și deshidratat, hidratează firele de păr distruse, de la rădăcină până la vârfuri. Uleiul de cocos regenerează și întărește firul de păr și îi oferă un luciu strălucitor și textură mătăsoasă.

Reconstruction

Eu folosesc uleiul după spălare deoarece nu necesită clătire. Bineînțeles, îl aplic doar pe vărfuri iar părul meu instant devine mai mătăsos și în plus prinde acea minunată aromă de cocos.

Tot din gama Advance Techniques am mai avut câteva produse care mi-au plăcut și v-am povestit despre ele aici.

Eu cel mai mult sunt incantata de uleiul pentru vârfuri! Miroase absolut divin a cocos și îmi face parul foarte fin!

Un follow și un like aici:


9 thoughts on “Reconstruction Advance Techniques AVON”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!