Pretty by flormar – colecție de primăvară

Pretty by flormar – colecție de primăvară

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Vă spusesem pe Instagram câteva cuvinte despre aceste produse super drăguțe de la Pretty by Flormar.

Dar bineînțeles nu am putut introduce în descrierea pozei de pe Instagram sau Facebook tot ce aveam de zis. Beauty box-ul de la Pretty by Flormar include destul de multe produse așa că le-am grupat pentru a vă spune câteva cuvinte despre fiecare.

Voi începe cu produsele de bază într-un machiaj:

Baza de machiaj/ fond de ten/ blush/ eyeshadow Pretty by Flormar

Primul produs despre care vom vorbi este baza. Are o textură lichidă, intră super repede în piele și lasă tenul foarte luminos. 

Fondul de ten este în nuanța 02 Pastelle, este ușor mai închis decât tenul meu. Dar îl reglez ușor din corector și iluminator. Are o textură ușoară, se întinde foarte frumos pe ten și are finish mat. Eu îl port la muncă de dimineața până seara și ajung acasă cu tenul încă perfect. 

Blush-ul este foarte pigmentat și are radiații sidefate. Este un blash care cu siguranță mă scoate din anonimat chiar și în zilele fără soare. Eu am nuanța 06 Rosy Bronze.

Paleta de farduri de pleoape este în nuanța 01 Earthy Naturals,conține 4 nuanțe sidefate și sunt perfecte pentru un machiaj de zi.

Lip pencil + lipstick

Creionul de buze este absolut perfect. Are o textură foarte cremoasă, conturează buzele cu o precizie uimitoare și tine rujul pe loc toată ziua. Nuanța se numește 206 Dark Rose.

Rujul este într-o culoare foarte primăvăratică și se potrivește perfect cu creionul. Nuanța se numește 014 Rosy Nude, este foarte hidratant și rezistent. Pe la mijlocul zilei, după masă de prânz, este nevoie de o ușoară replicare dar era de așteptat. 

Eye pencil + mascara

Mascara a intrat în rutina mea zilnică deoarece a ajuns la mine fix când îl terminasem pe cel de la melkior pe care îl utilizăm până acum. Îmi place tare că are periuță subțire și mă înțeleg foarte bine cu el.

Creionul de ochi încă nu l-am folosit deoarece planific un giveaway și aș vrea să îl păstrez pentru voi.

Și ca să nu uit, toate aceste produse la găsiți pe site-ul Valentino Cosmetics.

Mie îmi plac foarte mult aceste produse și sper să le încercați și voi! Iar dacă le-ați încercat deja vă rog să îmi spuneți în comentarii și părerile voastre.

Un follow și un like aici:


5 thoughts on “Pretty by flormar – colecție de primăvară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!