Matte Liquid Lipstick Alexia

Matte Liquid Lipstick Alexia

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Alexia Eram a creat rujul Melkior care îi poartă numele – Matte Liquid Lipstick Alexia.

Melkior i-a propus Alexiei Eram să realizeze împreună un produs cosmetic care să o reprezinte și pe care să-l folosească zilnic. Ea a răspuns prompt și cu entuziasm acestei provocări. Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul…

Așa a aparut Matte Liquid Lipstick Alexia – un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, care are o formulă excelentă.
Iată ce a declarat Alexia despre rujul său:

Cum ai primit propunerea de la Melkior de a avea un ruj cu numele tău?
ALEXIA: Wow! Mi se pare foarte cool să am un produs excepțional cu numele meu! Și cu semnătura mea! Cred că oricine și-ar dori să aibă un produs personalizat. Și, în plus, să fie exact cum vreau eu, culoare, model, design. Este o colaborare unde eu am hotărât exact ce vreau, așa că am contribuit la alegerea modelului, mirosului, culorii, structurii, designului. Și imi place foarte mult ce am obținut!

Cum ai ales culoarea rujului?
ALEXIA: Rozul este culoarea mea preferată și am vrut să împart cu ceilalți un produs în culoarea mea favorită.

Ce ți-a plăcut cel mai mult în această aventură?
ALEXIA: Când am pus produsul în flacon, e o senzație de neegalat. Am fost în fabrică, am stat la mașină și am umplut flaconul. Super tare!

De ce ai ales ruj și nu ai ales un alt produs cosmetic?
ALEXIA: În primul rând, trebuie să spun că eu nu știu să mă machiez ca un profesionist, de aceea nu aș fi putut să lansez acum un produs pe care nu aș fi știut să-l folosesc corect. De exemplu, un fard de pleoape. Rujul îmi place foarte mult, îl folosesc des, îmi plac la nebunie toate rujurile mate și am vrut să am culoare mea pe care să o port zilnic. Nu toate fetele de 12 – 18 ani știu să se machieze, dar poartă în geantă un ruj potrivit.

Dacă ai vrea să-l prezinti unei prietene, cum i-ai spune ca este rujul tău?
ALEXIA: Cel mai tare ruj lichid mat și cel mai rezistent! Sunt fericită că l-am creat! Poartă-l și tu! MelkiorXAlexia – rujul Made With Love!

Eu deja îl port și chiar îmi place foarte mult! Iubesc culoarea iar textura chiar este foarte blândă cu buzele mele! #AlexiaXMelkior3 thoughts on “Matte Liquid Lipstick Alexia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!