Gloves in a bottle pentru piele uscată

Gloves in a bottle pentru piele uscată

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. De curând am început să folosesc o loțiune nouă numită Gloves in a bottle.

Dacă primăvara tot întârzie mai putem să vorbim încă despre mâini uscate și ce mai folosesc eu pentru a remedia acest lucru.

Ce este Gloves in a bottle?

Gloves in a bottle este o loțiune All in one. Cum adică? Adică este o loțiune care poate fi utilizată atât pentru corp, maini și picioare cât și pentru față. Ea este utilizată încă din 1990 în spitalele din America. Ea a devenit foarte îndrăgită deoarece este un produs recomandat persoanelor care se spală de foarte multe ori pe mâini. 

Și eu pot spune că mă spal foarte des pe mâini. Iar în ultimul timp mâinile mele au devenit foarte uscate din cauza frigului și din cauza spălării excesive cu săpunuri nu tocmai “blânde” cu pielea mea. 

Gloves in a bottle

De fiecare dată când testez un produs nou, prima dată îl testez împreună cu mama și ne dam amândouă cu părerea la prima impresie. Iar de data asta amândouă am rămas super uimite. Inițial loțiunea pare grasă dar totuși cu o textură lejeră. Dar intră super repede în piele, mâinile rămân foarte fine și nici nu se simte că m-am dat cu ceva. Adică, dacă e ceva ce urăsc cel mai mult la o cremă, este să intre greu în piele și să îmi fac telefonul super uleios. Pentru că da, nu am răbdare, vreau să intre instant în piele și sa îmi pot vedea de treburile mele.

Cum funcționează?

Funționează exact ca o mănusă, ca un strat protector. Este o loțiune de protecție. O loțiune de protecție formează împreună cu stratul de suprafață al pielii o barieră protectoare împotriva pierderii hidratării și uleiurilor naturale ale pielii.

Și ce îmi place foarte mult la aceast produs este că vine și în mărime de travel. Astfel o pot pune în geantă să o pot folosi și în călătorii dar și la muncă.

Gloves in a bottle

Voi ce folosiți pentru piele uscată?8 thoughts on “Gloves in a bottle pentru piele uscată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!