Batiste – șampon uscat

Batiste – șampon uscat

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Mai trișez din când în când și folosesc șamponul uscat Divine Dark de la Batiste.

Divine Dark Batiste

Castaniu curajos! Oricare ar fi nuanța ta de castaniu sau șaten, Batiste te ajută să îți păstrezi intensitatea culorii părului, chiar și pe părul vopsit, cu șamponul uscat Batiste Divine Dark. Cu aceeași formulă de încredere, delicată cu parul tău, șamponul uscat Batiste poate fi găsit și în varianta colorată, destinată părului vopsit sau pur și simplu părului care are nevoie de extra-stălucire și culoare.

Arată mai putin

Nu uita că poți prelungi timpul dintre vopsiri dacă folosești regulat acest șampon uscat cu un strop de culoare, întrucât tenta colorată va armoniza diferența de culoare dintre rădăcinile crescute și restul părului. 

Descriere produs:

Batiste

Șamponul uscat Batiste elimină grăsimea de pe rădăcini și dă părului lipsit de viață volumul de care are nevoie fără să fie nevoie de apă. Cu o singură pulverizare revitalizezi părul, îi conferi volum și formă și îl improspatezi.

Beneficii:
– elimină grăsimea de pe rădăcini
– conferă volum părului
– revitalizează fibrele capilare
– împrospătează podoaba capilară
– recomandat părului închis la culoare
– poate fi folosit și de către bărbați
– parfum proaspat
– nu încarcă părul

Este un produs potrivit pentru toate tipurile de păr, în special pentru părul cu tendințe de îngrășare. Particulele din șamponul uscat absorb grăsimea în exces, împrospătează, sterilizează, parfumează și redau volumul și aspectul curat al părului (doar într-un minut).

Mod de utilizare:

Agitați bine flaconul apoi pulverizați la rădăcina părului de la o distanță de aproximativ 30cm. Masați scalpul cu vârful degetelor. Pieptănați părul și aranjați-l.

Tot despre șampon uscat am mai scris și aici. De asemenea am scris și ce gamă de șampon+balsam și tratament utilizez eu în prezent și sunt foarte mulțumită de ea.

Voi folosiți șampon uscat? ce variantă vă place cel mai mult?

Un follow și un like aici:
error0


7 thoughts on “Batiste – șampon uscat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!