Prima dată la Gamberetti

Prima dată la Gamberetti


Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. De curând am descoperit restaurantul Gamberetti și abia așteptam să mănânc ceva de la ei.

Cum am aflat de Gamberetti?

Cei de la Gamberetti mi-au dat follow pe insta acum câteva luni și când am văzut cât de multe preparate cu fructe de mare au, deja salivam doar privind.  Bineînțeles, până am reușit să ajungem și în restaurant am tot continuat să salivez la poze. Zic asta deoarece, spre marea mea surprindere, sunt foarte activi atât de pagina pe instagram cât și pe pagina de facebook. Cred că sunt printre cei mai activi din Galați și se pare că ei chiar iau social media foarte în serios.

Lăsând la o parte social media, restaurantul este situat pe platforma de lângă stadionul Dunarea, în locul fostei Gelaterii, Galați. Dar am pus mai jos direct coordonatele pentru a fi mai ușor.

Când am intrat nu am putut să nu observ că la parter se găteau preparatele pe loc și putem să vedem exact cum sunt montate platourile. Iar masa am avut-o la etaj și cu prijeliște.

Gamberetti
Gamberetti

Ce am mâncat?

Înainte să ajung în restaurant eu deja consultasem puțin meniul, care este postat pe insta, atât de nerăbdătoare eram. Știam cu aproximație deja ce voiam să mănânc, altfel la cât de multe preparate cu fructe de mare au, nu m-aș fi putut hotărî prea repede. Sunt o mare iubitoare de fructe de mare, ca să înțelegeți.

Așadar eu am mâncat creveți crocanți și aromați cu sos tartar și sos gamberetti, cartofi și brânză hallumi!! Cum să reziști unui asemenea platou? Cu greu am reușit să fac 2-3 poze înainte. Mâncarea a fost super bună și foarte bine aranjată. Foarte instagramabilă!! Când am comandat, mă așteptam să primesc cartofi prăjiți dar, am avut cartofi în coajă făcuți la cuptor. Sincer, a știut bine cine a făcut meniul. Foarte bună combinația, aproape îmi venea să mai cer o porție!!

Gamberetti

Oricum am furat niște cartofi prăjiți de la Ion care a mâncat Burger Pulled Pork.

Acest preparat nu se află pe meniu, doar de vineri și până azi îl puteți comanda. Aaa, am uitat să vă spun ceva ce mi s-a părut super interesant. În fiecare weekend, de vineri până duminică, cei de la Gamberetti au un preparat care nu se află în meniu. Îl postează doar pe instagram s-au facebook așa că urmăritorii vor afla din timp ce preparat surpriză va fi în următorul weekend. Așa că trebuie să fiți urmăritori ca să știți să îl cereți, sau pur și simplu să întrebați pe loc care este preparatul surpriză.

Gamberetti
Gamberetti

Per total, Gamberetti mi-a oferit o seară plăcută și abia aștept să mai mănânc la ei!  Vouă vă plac fructele de mare? Ați fost până acum la Gamberetti?

Un follow și un like aici:
error0


12 thoughts on “Prima dată la Gamberetti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!