Alege BIO cu GamARde

Alege BIO cu GamARde

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Vă vorbisem într-un articol anterior despre produsele BIO de la Gamarde, dar nu v-am spus nimic despre un produs propriu-zis. Așadar astăzi vă prezint 3 produse de la ei pe care le utilizez de ceva timp.

BB cream ten deschis Gamarde

Gamarde

De prin primăvară am renunțat la fondul de ten deoarece o dată cu creșterea temperaturii începeam să nu îl mai suport. Așadar m-am reprofilat către BB cream și m-am gândit că ar fi bine să îl încerc și pe cel bio de la Gamarde. Dar, deși am ales BB cream-ul pentru ten deschis, totuși acesta este puțin prea închis pentru tenul meu. De dragul testării l-am aplicat în mod normal. Adică mi-am hidratat tenul cum o fac mereu, am și fixat cu pudră la final. Deși nu este culoarea potrivită am vrut să vad ce textură are și cum se comportă. Este destul de lichid și lejer și se aplică foarte ușor, iar acoperirea este destul de bună pentru un BB cream. Nu i-am testat și rezistența, deoarece nu am putut să ies cu acea mască cafenie din casă.

Corector anticearcăn Gamarde

Gamarde

Până acum nu am mai folosit un corector anticearcăn. Dar din cauza oboselii a început să îmi apară și mie acea culoare vineție sub ochi și mai ales în colțul dinspre nas. Am început să utilizez acest corector în fiecare zi și pur și simplu îl ador. Are culoarea perfectă tenului meu, iar textura este foarte ușoară. Îmi place că deși are o textură ușoară, totuși acoperirea există, iar diferența este una enormă. Oferă acoperire, oferă luminozitate, oferă hidratare, după cum am spus, îl ador!

În plus corectorul anticearcăn natural Gamarde este o alegere ideală pentru zona ochilor deoarece, fiind un produs 100% natural, certificat bio, nu conține parabeni și conservanți care pot declanșa alergii severe în zona ochilor.

Apă termală

Gamarde

Zilele acestea am cam exagerat cu ciocolata și bomboanele de crăciun. Iar tenul meu mă ceartă și mă pedepsește rău de tot. Și cum altfel m-ar putea pedepsi tenul dacă nu printr-o explozie de coșuri. Da, asta se întamplă cu tenul meu dacă mănânc ciocolată. Trist, știu! Așadar zilele astea am utilizat intens această apă termală de la Gamarde. Am observat că mi-a calmat roșeața destul de repede, iar tenul a început să revină spre normal mai repede decât în experiențele anterioare cu ciocolata.

Această apă este recomandată pentru hrănirea tenului uscat, pentru iritații, după epilat și chiar după demachiere, pentru a completa curățarea tenului. Și bineînțeles, apa termală este perfectă pentru calmarea tenului după expunerea la soare.

Se aplică super ușor. O pulverizez, iar în câteva secunde simt cum se absoarbe în ten. Împrospătarea tenului fiind imediată. După ce am lăsat câteva secunde soluția să acționeze asupra tenului îmi tapotez ușor pielea cu un șervețel uscat pentru a absorbi excesul.

Cam acestea sunt impresiile mele cu privire la aceste produse. Și nu uitați să mergeți să cititi și articolul despre produsele BIO. Acolo am scris mai multe detalii cu ajutorul celor de la Gamarde, care au fost super draguți și m-au “deșteptat” cu privire la produsele BIO. Puteți și voi să intrați pe site-ul lor să citiți mult mai multe informații, sau puteți chiar să le scriți dacă este ceva ce vă interesează și nu ați aflat din articolele mele sau de pe site-ul lor.

Sunt tare curioasă, voi ați utilizat produse Gamarde sau alte produse BIO? 

 

Un follow și un like aici:
error0


9 thoughts on “Alege BIO cu GamARde”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!