Bonilash – secretul sprâncenelor perfecte

Bonilash – secretul sprâncenelor perfecte

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Bonilash – Secretul sprâncenelor perfecte!  Sprâncenele întotdeauna pun în evidență un machiaj bun, iar pentru asta avem nevoie de puțin ajutor. 

Bonilash sprâncene

După succesul răsunător al serului pentru gene lungi și dese, Bonilash® lansează un nou produs revoluționar, care, de data aceasta, ajută la creșterea și îndesirea sprâncenelor. Fiecare femeie își dorește sprâncene definite și fără goluri inestetice, acestea reprezentând trăsătura care asigură expresivitatea feței. Uită de trucurile care te ajutau să cosmetizezi sprâncenele și încearcă serul pentru sprâncene Bonilash, care te va ajuta să le obții frumoase și definite în mod natural!

Am observat că în anul 2018 s-au purtat sprâncene cât mai voluminoase și dese. Însă nu toate femeile sunt înzestrare cu această caracteristică. Eu am firele din sprâncene destul de rare și mult mai deschise la culoare față de părul din cap, deși nu mă vopsesc. De aceea trebuie să apelez la machiajul sprâncenolor în fiecare zi pentru a ajunge la forma și intensitatea dorită. Însă, serul Bonilash promite să obțină aceste rezultate în mod natural, prin stimularea creșterii firelor în sprâncene.

Inovația stă în formula revoluționară!

În urma cercetărilor specializate efectuate, s-a obținut o formulă unică care poate să te ajute să obții sprâncenele la care ai visat. La bază stau ingredientele atent selecționate, cum este substanța Bimatoprost care stimulează creșterea și îndesirea părului, complexul inovator și unic Widelash™, ce ajută la întărirea părului, reface structura firului și accelerează creșterea, biotina și un complex de 11 ingrediente naturale, care îmbunătățesc circulația sanguină și reduc căderea părului. Fiecare ingredient a fost special selectat astfel încât să ofere beneficii multiple, dar mai ales pentru a avea rezultate vizibile.

Bonilash – atribute și efecte

Serul pentru sprâncene Bonilash stimulează creșterea și îndesirea sprâncenelor, conferă profunzime culorii naturale a sprâncenelor, previne căderea excesivă a firelor, hrănește, hidratează și regenerează sprâncenele. Rezultatul? Sprâncenele devin mai definite și mai dese.

Bonilash

Mod de utilizare:

Serul este prevăzut cu un aplicator de tip pensulă. Astfel îmi vine mult mai ușor să îl utilizez. Eu îl folosesc în fiecare seară după ce mi-am demachiar și curățat tenul. Se aplică pe pielea curată și uscată, dinspre interior spre exteriorul sprâncenelor sau pe zonele care necesită îndesirea.

Eu folosesc acest ser de aproximativ 2 săptămâni și deja observ cum cresc mult mai multe fire. Îl voi folosi în continuare până mi se vor umple toate golurile.

Descoperă serul pentru sprancene Bonilash® și dezvăluie frumusețea naturală a sprâncenelor tale! Voi ați folosit acest ser până acum?

Un follow și un like aici:


6 thoughts on “Bonilash – secretul sprâncenelor perfecte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!