Feminohelp unghii – ajutorul perfect iarna

Feminohelp unghii – ajutorul perfect iarna

Bunăă.. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Mâinile au indicat dintotdeauna finețea, dar și vârstă unei femei. Așadar Feminohelp unghii are grijă să arătăm cât mai tinere.

Hidratare și îngrijire

Așa cum mâinile trebuiesc hidratate și ingrijite, astfel încât să nu îmbătrânească prematur, la fel și unghiile trebuie să fie mereu sănătoase și puse în evidență printr-o manichiură delicată cu orice ocazie.

Dar știm foarte bine că atunci când ne facem unghiile cu ojă semipermanentă sau cu gel în mod constant, acestea își pierd usor din rezistență. Eu sunt foarte conștientă că trebuie să am mult mai multă grijă de unghii și de cuticule pentru a mă bucura de o manichiură frumoasă.

Eu folosesc, și vă recomand și vouă, noul produs Feminohelp Unghii – ser concentrat pentru regenerarea unghiilor și a cuticulelor.

Cred că toate folosim eleiuri sau alte trucuri pentru a ne îngriji ughiile și cuticulele, dar Serul Feminohelp Unghii un produs eficient, accesibil și ușor de integrat în rutina zilnică. 

Cum se aplică Feminohelp unghii?

Feminohelp unghii

Feminohelp Unghii are un aplicator sub formă de pensulă care distribuie ușor și precis produsul pe întreaga suprafață. Acesta masează delicat unghiile și cuticulele accelerând astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.
Pentru a obține efectul maxim asupra unghiei, Feminohelp Unghii se aplică direct pe unghiile naturale în perioada de pauză dintre sesiunile de ojă semipermanentă sau de fiecare dată înainte de utilizarea ojei obișnuite. De când folosesc serul nu am luat încă pauză de la gel, dar îl aplic în fiecare zi pe cuticule și partea de sus a unghiilor. Astfel unghiile mele vor crește sănătoare și hidratate.

Cum acționează?

Care sunt ingredientele active ce determină regenerarea rapidă și eficientă a unghiilor și cuticulelor uscate și cum acționează acestea:
• ULEIUL DE ARGAN regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate;
• ULEIUL DE RICIN este renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă strălucire, hrănind și hidratând cuticulele;
• ULEIUL DE MASLINE hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele;
• ULEIUL DE SUSAN înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile;
• ULEIUL DE AVOCADO netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.
Într-un ambalaj de 2 ml, sub forma unui creion, Feminohelp Unghii nu trebuie să-ți lipsească nici în vacanță. Este binecunoscut faptul că apa sărată, soarele și frigul deshidratează puternic părul și pielea. Tocmai de aceea, în fiecare zi după aplicarea cremei hidratante, nu uita de Feminohelp Unghii atât pentru unghiile de la mâini, cât și de la picioare, iar cuticulele fragile și deteriorate vor străluci din nou de sănătate. 

Cum se utilizează?

Nimic mai simplu: rotește capătul creionului în sensul indicat de săgeată până când se eliberează uleiul. Eu aplic uleiul foarte frumos parfumat cu pensula pe conturul unghiei, masând cu mișcări circulare de la varful degetului spre mâna până când serul se absoarbe complet. Acesta poate fi utilizat zilnic înainte, dar și după manichiură și pedichiură.

Feminohelp unghii

Cam așa arată produsul. Este incolor cu o textură uleioasă, ușoară și spre gel, iar mirosul este unul divin. Miroase foarte dulce-florar și îmi vine să mă dau cu el încontinuu doar pentru miros.

Cu Feminohelp Unghii mă bucur în fiecare zi de unghii sănătoase și hidratate! Voi cum vă hidratați unghiile și cuticulele? Ați folosit Feminohelp unghii până acum ?

Un follow și un like aici:


6 thoughts on “Feminohelp unghii – ajutorul perfect iarna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!