Aești -100% produse vegane

Aești -100% produse vegane

Bunăă. Eu sunt Mihuț, bine ați venit sau revenit pe blogul meu. Astăzi m-am gândit să vă povestesc despre 3 produse de la Aești, 100% vegane, pe care le utilizez în ultima vreme.

Povestea aești

Produsele Aești, 100% vegane, sunt obținute prin combinarea turbei estoniene cu argan și alte produse naturale. Într-o serie de locații specifice, în mlaștinile estoniene se poate găsi turbă cu concentrații extrem de mari de substanțe humice. Această formă de turbă este adesea considerată cel mai bun medicament natural pentru pielea umană, deoarece a fost capabilă să rețină mineralele și substanțele bioactive din plantele care cresc în aceste condiții neperturbate, de peste mii de ani. 

Ce este turba?

Turba este o varietate de cărbune inferior, o rocă sedimentară de culoare cafenie-închisă sau neagră, care s-a format prin descompunerea lentă și carbonizarea parțială a materialului vegetal acumulat în mlaștini. Turba utilizată în produsele Aesti este 100% organică, testată în laborator și conformă cu toate cerințele europene relevante pentru produsele de sănătate.

 Fiecare produs Aesti este 100% natural și produs într-un laborator certificat în Estonia, garantând cea mai bună calitate posibilă.

Săpun natural din turbă cu lămâiță, rozmarin și mentă 

Aești

Acest săpun este prelucrat la rece. Este umplut cu turbă, lămâiță, rozmarin și mentă. Turba are efect de curățare în profunzime. Lămâița are efect antiinflamator și relaxant. Rozmarinul oferă pielii un aspect de întinerire, iar menta conferă efect de răcorire.

Cred că cel mai mult îmi place mirosul la acest săpun. Atunci când îl miros parcă inspir din natură. Este ușor mentolat, foarte răcoritor dar totuși hidratant.

Șampon natural din turbă și ulei de argan Aești

Șamponul natural estonian Aesti din turbă, încorporează substanțe bioactive și minerale care curăță și hrănesc părul în profunzime. Datorită ingredientelor sale rezultând un păr mai puternic și mai sănătos. Șamponul conține ulei de argan care ajută la tratarea vârfurilor despicate, făcând părul mătăsos și moale după fiecare spălare. Totodată stimulează creșterea părului deoarece curăță rădăcinile părului, ajutând părul să crească mai puternic.

La prima aplicare acest șampon este ceva ce nu am utilizat până acum. De ce? Datorită extractului de turbă, acest șampon are o culoare maronie. Consistența este una destul de ușoară și îmi place că face spumă. Ce ar fi un șampon fără spumă? Aaa, și am uitat să precizez, mirosul este foarte plăcut și revigorant.

Balsam natural din turbă cu ulei de argan și ulei de măsline

AeștiCombinația hidratantă și nutritivă întărește părul, în același timp sporindu-i strălucirea naturală. Uleiul de măsline și hidratează și înmoaie părul. Uleiul de argan ajuta la repararea vârfurilor despicate, părul va avea o strălucire sănătoasă și va fi ușor de pieptănat.

Îmi plac foarte mult aceste produse. Iar când știu că îmi pun pe par un produs doar cu ingrediente naturale este și mai mare satisfacția. 

Aceste produse se găsesc de cumpărat de aici. Iar dacă vă interesează și altă combinație de șampon+balsam, am scris aici despre produsele pentru menținerea părului cât mai drept.

Vouă ce produse vegane vă place să folosiți?

 

 
Un follow și un like aici:
error0


7 thoughts on “Aești -100% produse vegane”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error

Ți-a plăcut acest articol ? Împrăștie vorba!